Kolegų Lietuvoje naujienos. Klaipėdos ŽENIA, kas tai?

Lietuvos žurnalistų sąjungos Klaipėdos skyriaus pirmininkė Jolanta Beniušytė, nuolat ieškanti ir surandanti ilgametė uostamiesčio ,,plunksnos“ sesių ir brolių vadovė, dalijasi savo džiaugsmais:

 

,,Klaipėdos žurnalistai turi unikalią šventę, kuri vadinasi ŽENIA -žurnalistų entuziastų nepriklausomų informatorių apdovanojimai.Kasmet pagerbiame labiausiai nusipelniusius kolegas už geriausius žurnalistinius darbus, netikėtus talentų proveržius, karjeros šuolius. Kandidatus ŽENIA apdovanojimams siūlo miesto žurnalistų bendruomenė, atrenka ir šmaikščias nominacijas sugalvoja ŽENIA komisija.

 

Nugalėtojai pagal apdovanojimų kategorijas išrenkami renginio metu – kiek kolegų palaiko, pritaria kandidato nuopelnams, tas ir laimi. Džiugu, kad nominantų gausu kiekvienais metais – Klaipėdos žurnalistų profesinis lygis yra aukštas. O dar maloniau, kad Klaipėdos žurnalistų bendruomenė yra draugiška, solidari, neveltui ŽENIA, unikali profesinė šventė, skirta Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dienai paminėti, šiemet bus švenčiama jau 23 kartą!!! Taigi, ŽENIA komisija, posėdžiavusi iki išnaktų, savo darbą jau atliko, o iki apdovanojimų liko visai nedaug. Susitinkame gegužės šeštąją!”

Panašūs straipsniai