Sniege – kauniečio fotografo Ramūno Guigos margutis!

Nuo Kauno iki Merkinės – aštuoniasdešimt keturi kilometrai, todėl automobiliu kelionė ilgai neužtrunka, ir tikslą pasieki greičiau nei lietaus ar sniego debesys. Nemuno ir Neries santakoje balandžio 5-tosios rytas nebuvo labai šaltas, bet  ir snaigių nesimatė, o štai prie Merkio – baltas patalas užklojo laukus, darželio gėles. Ir šilagėlės nesuprato, kas čia darosi, jau buvo pavasaris, kai vėl žiema atėjo. Gerai, kad trumpam, ir ne visur.taip.

Lietuvos žurnalistų sąjungos Kauno skyriaus narys,  Maironio lietuvių literatūros muziejaus fotografas Ramūnas Guiga  Dzūkijoje suspėjo įamžinti priešvelykinį sniegą, kai šerkšnas buvo gražiai papuošęs ir medžius.. Nelauktas  buvo toks trečiadienio rytas.

Primindamas, kad  Šv. Velykos jau už keurių dienų,  kolega Ramūnas savo margutį įamžino Merkinės sniege. Jis pažadėjo, kai tik jo fotoaparatas kažką įdomaus užfiksuos ir vėl atsiųs mūsų svetainei, kurios adresas www.lzs.kaunas@gmail.com. Dėkui profesionalui Ramūnui Guigai ir siūlame visiems skaitytojams tapti fotoreporteriais ir įdomių informacijų ar kritinių pastabų apie Lietuvos žiniasklaidą, rašytojais. Įsitikinsite, koks įdomus yra žurnalisto darbas.

 

 

Panašūs straipsniai