Neeilinė galimybė sirgaliams – kelionės į Eurolygos išvykos rungtynes kartu su žalgiriečiais

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai džiaugiasi fantastiška sirgalių parama „Žalgirio“ arenoje Kaune, tačiau lygiai taip pat svarbus yra palaikymas ir svečių arenose žaidžiant Eurolygos išvykos rungtynes.

Kaip ir kasmet tuo pasirūpinti yra pasiruošę daugkartinių Lietuvos čempionų partneriai. Kelionių agentūrų tinklas „West Express“ jau ne pirmą sezoną kviečia vienu lėktuvu kartu su žalgiriečiais vykti į visas Eurolygos rungtynes užsienyje.

Skrydžiai vykdomi dideliais ir patogiais „Boeing“ tipo lėktuvais, tad juose skrydžio metu komfortiškai jaučiasi ne tik keleiviai, bet ir krepšininkai su treneriais.

„Aktyviai palaikome Lietuvos krepšinį, tad su malonumu kasmet tęsiame draugystę su „Žalgirio“ komanda. Šiemet „West Express“ švenčia trisdešimties metų sukaktį, didžiuojamės profesionaliais turizmo ekspertais, kurie ne vienerius metus rūpinasi krepšininkų kelionėmis. Klientams siūlome ne tik išskirtinę galimybę skristi kartu su „Žalgirio“ komanda vienu lėktuvu, bet ir viešbučius, pervežimus, kelionės draudimą ir kitas paslaugas. Kartu su komanda keliauja ne tik krepšinio entuziastai, ši paslauga populiarėja ir tarp įmonių, kai išvyka su komanda tampa motyvacine priemone darbuotojams ar komandos formavimo kelione“, – teigia kelionių agentūrų tinklo „West Express“ generalinis direktorius Raimondas Ušeckas.

Pasinaudojant „West Express“ pasiūlymais galima nusipirkti tik skrydžio bilietą su žalgiriečiais, o pati įmonė už papildomą kainą taip pat parūpina ir reikiamą skaičių bilietų į pačias krepšinio rungtynes išvykose.

Šios kelionių agentūros dėka žalgiriečiai šiemet itin gausiai buvo palaikomi Valensijoje ir tuo sužavėti sugebėjo iškovoti pergalę.

„Retas Eurolygos klubas gali pasigirti tokiais kiekiais paskui komandą keliaujančių aistruolių, o kaip matome, tai yra didelė paspirtis krepšininkams. Tiek sirgalių Valensijoje išvydusi komanda buvo nustebinta ir gavo didžiulę motyvacijos dozę“, – džiaugiasi „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

Šiais metais liko dar dvi kelionės į svetur esančias Eurolygos arenas. Gruodžio 12–14 d. laukia išvyka į Belgradą ir intriguojanti dvikova su „Crvena Zvezda“, o metų pabaigoje, gruodžio 28–30 d., žalgiriečiai keliaus į Monaką, kur susitiks su Donato Motiejūno atstovaujama „AS Monaco“ komanda.

Įsimintina kelionė laukia jau 2023-ųjų pradžioje, kai kauniečių lauks dviguba Eurolygos savaitė Italijoje. Sausio 9–14 d. „West Express“ kviečia keliauti ne tik į Boloniją, bet ir į Milaną.

Šią žiemą Kauno komandos gerbėjams bus suteiktos dar dvi galimybės keliauti kartu su komanda – sausio 25–27 d. organizuojama kelionė į Atėnuose vyksiančias rungtynes su lietuviškuoju „Panathinaikos“, o vasario 22–24 d. bus vykstama į Madridą, kur bus žaidžiamas mačas su vietos „Real“.

Dvi kelionės lauks ir pavasarį. Iš pradžių kovo 1–3 d. žalgiriečiai vėl keliaus į Ispaniją, kurioje susitiks su taip pat lietuviška „FC Barcelona“ ekipa. Paskutinė kelionė į Berlyną ir dvikova su ALBA laukia kovo 6–8 d.

Informacija apie bilietų įsigijimą: https://www.westexpress.lt/keliaukite-su-zalgiriu.

Žalgiris.lt informacija ir nuotraukos

 

Panašūs straipsniai