Vidas Mačiulis: „Ir vėl krepšinio namuose, bet… ne savo noru“

Perskaitėme LŽS Kauno apskrities skyriaus pirmininko Vido Mačiulio įrašą socialinio tinklo paskyroje, ir negalėjome jo čia nepaviešinti. Energija, aktyvumu, stiprybe ir dažniausiai puikia nuotaika stebinantis legendinis žurnalistas labai mėgiamas kolegų, nes visada turi ką pasakyti, ir ne bet kaip dalinasi pastebėjimais ir įžvalgomis viena ar kita tema, o atvirai, nuoširdžiai ir šmaikščiai! Vidą Mačiulį šįkart prikalbino interviu „Lietuvo ryto“ televizija naujajai laidai apie… pirmuosius kartus!

Štai ką Vidas parašė:

Niekada neatsisakau kolegoms duoti apie save ir krepšinį interviu, nors labai labai esu užimtas. Juo labiau, kai tai pačiai ,,Lietuvos ryto“ TV. Ir dar naujai laidai ,,Pirmieji kartai. 60+“. Žinoma, iš karto pagalvojau, kur šįsyk tas mano ,,pirmas kartas“, kai Lietuvos krepšinio namuose (Santakos g. 11, Kaunas) buvau nuo statybos pradžios iki atidarymo, čia dešimtis kartų dariau interviu, vedžiau laidas. Pagalvojau, gal ,,pirmas kartas”, nes akis į akį susitikau su kolege Laura Balčiūte, žurnalo ,,60+“ vyr. redaktore, kuri šį rudenį jau veda ir televizijos laidas ,,Pirmieji kartai“. Pagaliau, iš didelės kūrybinės grupės vos tik du pažinojau. Kas buvo toliau, parašysiu…

Lauksime ir TV laidos, ir, žinoma, Vido įspūdžių po filmavimo. Neabejojame, kad žodžio kišenėje neieškantis profesionalas savo prisiminimais sudomins didžiulę žiūrovų auditoriją.

kaunozurnalistai.lt inf.

V. Mačiulio archyvo nuotr.

Panašūs straipsniai