Rimvydas Valatka – taikliai apie dabartinį okupanto armijos stovį

Niekada negalvojau, kad sulauksiu dienos, jog mano taip mėgstami Hašeko „Šauniojo kareivio Šveiko nuotykiai” nublanks ir nebejuokins taip, kaip juokina fuhrerio Pu armija. Vakar pamačiau tokį video, kur RU reicho praporščikė surinktiems čmobikams rodo tipo lovas, pasakoja, kad karinių batų visiems nėra ir negausit, šarvinių liemenių visiems neužteks, o vaistinėlių tai išvis nebus, todėl nuimkit iš savo ratų, tiks ir tokios, sakė ji ir tada ištarė frazę, kuriai tikrai niet analogov nuo Sun Tsu laikų.
Nėra analogų Rusijos armijai ir būti negali:
– Vyrai, tik nesijuokit, klausykitės rimtai, – kapojo žodžius praporščikė. – Visiems jums netrukus prireiks tamponų (moterų higieninių paketų). Tai prašykit maldaukit žmonų, draugių, seserų. Kai jus sužeis, į žaizdą įkišit tamponą, jis išsiplės, liksit gyvi. Vežkitės į frontą tamponų, tik kuo pigesnių, paprastesnių.
It made My Year. Putinas, furheris, grasinantis atomine žiema pasauliui, antroji pasaulio kariuomenė, niet analogov, ir matioraja praporščikė, raginanti didelius storus rusų vyrus mačistus apsirūpinti tamponais prieš įžengiant į Ukrainą, bo kitaip amen, Ivan.
Grėsė žandikaulių trauma. Bet net ne tai buvo juoko antros oktavos do. Čmobikai nesijuokė. Nė vienas. Visai.

Panašūs straipsniai