Po šypsenų – susirūpinimas ir… Švęskim visi atskirai!

www.kaunozurnalistai.lt

Kai gruodžio pradžioje LŽS Kauno apskrities skyriaus valdybos narių penketukas savo posėdyje nusprendė, kad  ir žurnalistai, pagaliau, irgi galės kartu pasveikinti atėjusius 2022-uosius, visi buvo geros nuotaikos. Planavo, kaip įdomiau ir turiningiau pirmąjį naujųjų metų šeštadienį Kauno žurnalistų namų pokylių salėje surengti savo tradicinę šventę.

Deja, paskutinėmis 2021-ųjų savaitėmis vėl Lietuva sunerimo dėl COVID 19 viruso. Žurnalistikos senjorai suabejojo, ar dalyvaus, nes gausi sueiga gali tapti ligos židiniu. Jauni kolegos žiniasklaidoje priminė, kad didžiulis SEL koncertas „Žalgirio“ arenoje, kai šimtai žiūrovų buvo be kaukių, visuomenę vėl supriešino. Užsikrėtusių žmonių skaičius kasdien vis didėja, prognozuojamas  naujas karantinas.

LŽS Kauno apskrities skyriaus valdyba, jausdama pilietinę atsakomybę, nusprendė sausio 8-ąją  nerengti planuotos žurnalistų šventės. Vertinkime tai, ką šiandien turime ir būkime laimingi. O ką šiemet planavome ar  svajojome – padarykime 2022-aisiais, nes gyvenimo ratas nesustoja.

 Gerų ir linksmų švenčių artimųjų, mylimų žmonių apsuptyje!

Panašūs straipsniai