Kolegos žurnalisto P.A. Kauno prisipažinimas

www.kaunozurnalistai.lt inf.

Ilgametis Lietuvos žurnalistų sąjungos ir kauniečių senjorų klubo MES narys Povilas Antanas Kaunas, apdovanotas medaliu „Už nuopelnus žurnalistikai“ , visada buvo aktyvus, kūrybingas, darbštus. Savo ožiaragiško charakterio dėka, kolega visada noriai siūlė naujas idėjas, dalyvaudavo  žurnalistinėje veikloje.

Ilgus metus Povilas Antanas Kaunas buvo kūrybingiausias svetainės www.kaunozurnalistai.lt bendradarbis. Ypač jis išsiskyrė analizuodamas šalies žiniasklaidos ir atskirų žurnalistų kūrybą, atskleisdamas jų neobjektyvumą, perdėtą meilę arba  piktavališką kritiką atskiroms partijoms arba politikams. Visus stebino jo žurnalistiniai tyrimai, kurių vienas objektyviai atskleidė internetiniuose portaluose skleidžiamą melą, prisidengus nežinomų, negirdėtų „profesorių“ vardu apie sunkias ligas ir  stebuklingus „vaistus“, kurie viską „gydo“, bereikia tik užsisakyti, pervesti pinigus ir laukti kurjerio…

Pastaruoju metu jaunatviškas aštuoniasdešimt vienerių žurnalistikos veteranas ne tik nerašė mūsų internetinei svetainei, bet ir nedalyvavo jau dvidešimt devintame LŽS Kauno apskrities skyriaus surengtame Spaudos baliuje. Kodėl? Į šį klausimą atsakė pats Povilas Antanas Kaunas, el.p. adresu lzs.kaunas@gmail.com atsiuntęs savo rašinį, pavadintą „KELIALAPIS į GYVENIMĄ”.

Kolegos straipsnį prisipažinimą, kurio paantraštė „Buvo būtinas ir žurnalistinis tyrimas”, skaitykite mūsų svetainės skyrelyje „Komentarai”.

Dėkojame P.A. Kaunui už „Kelialapį į gyvenimą”, linkime  jam geros sveikatos, kuri, sprendžiant iš dukros Beatos padarytos nuotraukos, jos tėvelis, o mūsų bendruomenės narys – su gera nuotaika mums mojuoja prie užmiestyje savo rankomis pastatyto namo…

Panašūs straipsniai