Žurnalistų šventės dieną – mintys apie ateitį…

www.kaunozurnalistai.lt inf.

Gegužės septintosios vakarą Lietuvos žurnalistų sąjungos Kauno apskrities skyriaus valdybos nariai ne tik paminėjo Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dieną. Žurnalistų namų spaudos konferencijų salėje jie kalbėjo apie tai, ko nepavyko įgyvendinti dėl ilgalaikio karantino. Pandemijos šlagbaumas kliudė ne tik kasdieniniam darbui, bet ir visuomeninei veiklai.

Šiemet, kaip ir pernai, tradicinis Spaudos balius iš pavasario keliasi į vasarą. Birželio 12-ąją, šeštadienį, 14 val. Kauno žurnalistų namų lauko kavinėje „Vasaros olimpas“ bus surengta jau 29-oji tradicinė šventė.

Visą organizacinį darbą anksčiau atlikdavo LŽS skyriaus valdybos pirmininkas. Pirmąkart „Spaudos balių“ pasižadėjo surengti valdybos nariai Teodoras Biliūnas, Ieva Dyraitė ir Vaida Girčė. Jiems padės ir posėdyje negalėję dalyvauti www.kaunozurnalistai.l redaktorius Erikas Ovčarenko.

LŽS Kauno apskrities skyrius pagerbs savo jubiliejinius metus švenčiančius kolegas, tikriausiai. Radijo dienos proga LŽS ir NŽKA   turėtų paskelbti  ir tradicine Petro Babicko premija apdovanoti geriausią Lietuvos eterio žurnalistą.   

Kauniečiai, Lietuvos žurnalistų sąjungos nariai, nepamirškite, todėl šventine spalva pažymėkite šią datą: 06.12.

Iki susitikimo „Vasaros olimpe“!

Teodoro Biliūno nuotraukoje – grupė LŽS Kauno apskrities skyriaus valdybos narių

Panašūs straipsniai