LIETUVOS ŽURNALISTŲ SĄJUNGOS NARYS LAIMUTIS GENYS PASKIRTAS “DIENA MEDIA NEWS” GENERALINIU DIREKTORIUMI

www.kaunozurnalistai.lt informacija

genys0m_II.jpg“Kauno diena”, “Klaipėda” ir “Vilniaus diena” savo laikraščių metrikoje dar neįrašė, tačiau jau antra diena UAB “Diena Media News” generaliniu direktoriumi oficialiai dirba Lietuvos žurnalistų sąjungos narys Laimutis Genys. Žiniasklaidos bendrovės valdybos sprendimu  52 metų žurnalistas pakeitė laikinai šias pareigas ėjusią bendrovės finansų direktorę Stelą Vyšniauskienę. Prieš mėnesį ji buvo pakeitusi atsistatydinusią Jolantą Bastienę. 

Gal L.Geniui generalinio direktoriaus kėdėje pavyks įsitvirtinti ilgiau, nes prieš porą metų “Diena Media News” aktyviai pradėjęs vadovauti žurnalistas, buvęs “Kauno dienos” korespondentas Remigijus Jurgelaitis (dabar jis UAB “Sporto komunikacijos”, valdančios televiziją Sport1 vadovas) turėjo generalinio direktoriaus pareigas perduoti visiškai su žiniasklaida nieko bendro neturėjusia J.Bastiene. Atrodo, kad jos “vadovavimo” nesuprato nei trijų redakcijų žurnalistai, nei UAB valdybos nariai, nei savininkai. 

genys_su_sabu2_II.jpgLŽS Kauno apskrities skyriaus valdybos narys Kęstutis Genys – profesionalus žurnalistas, prieš penkioliką metų pradėjęs savo kūrybinę veiklą “Laikinosios sostinės” redakcijoje. Jis dirbo korespondentu, redaktoriaus pavaduotoju. Praėjusiais metais L.Genys tapo Kauno mero patarėju, po to Lietuvos žemės ūkio ministro padėjėju. Aktyvus, kūrybingas žurnalistas ketverius metus  buvo LŽS Kauno apskrities skyriaus valdybos narys.

Kolega didelę patirtį turi ne tik žiniasklaidos baruose. Visą dešimtmetį Laimutis Genys sėkmingai vadovavo Panevėžio J.Miltinio dramos teatrui. Panevėžyje sukauptą kūrybinio darbo patirtį jis pritaikė Kaune,  organizavo ir  režisavo grožio konkursus “Mis “Laikinoji sostinė”, taip pat „Misis Lietuva” .
– Laimutis Genys yra ne tik puikus organizatorius, bet ir sugebantis vienyti kolektyvą, ko dažnai trūksta kai kuriems vadovams, – sako buvęs L.Genio kolega, laikraščio “Laikinoji sostinė” žurnalistas Modestas Patašius. – Žinoma, vienam vienu metu spręsti trijų dienraščių kūrybos, platinimo, finansų klausimus yra sunku, tačiau Laimis, kaip mes jį vadiname, tikrai viską sugebės atlikti, nes tokia jo prigimtis ir talentas…
genys_didele_II.jpgLŽS Kauno apskrities skyriaus valdybos pirmininkas Vidas Mačiulis, pasveikinęs UAB “Media Diena News” generalinį direktorių su pirmąja oficialia darbo diena, sakė, kad jį nustebino dideli, tačiau realūs gendirektoriaus sumanymai ir planuojamos žurnalistinės naujovės, kurias L. Genys pasiryžęs įgyvendinti ne tik dienraščiuose, bet ir internetinėjs svetainėje www.diena.lt.
Gal Kauno žurnalistų svetainėje jau šiais metais galės parašyti apie naujojo UAB “Diena Media News” generalinio direktoriaus kūrybinius ieškojimus ir atradimus, jeigu tik jo neištiks 

“buvusiųjų” likimas…


Nuotraukose: Naujasis UAB „Diena Media News” generalinis direktorius, LŽS Kauno apskrities skyriaus  narys Laimutis Genys

                                                                   Modesto Patašiaus („Laikinoji sostinė”) nuotr.

Panašūs straipsniai