SVEIKINAME KAUNIEČIUS ŽURNALISTUS, GAVUSIUS VU BAKALAURO DIPLOMUS

Diplomuotieji_Tomas_Gediminas_II.jpgŠiandien Šv. Jonų bažnyčioje Vilniuje buvo tiek pat, o gal net ir daugiau žmonių, kaip per atlaidus ar svarbiausias katalikiškas šventes. 

Priežastis paprasta: Vilniaus universiteto komunikacijos fakultetas šioje šventovėje surengė iškilmingą diplomų įteikimą bakalaurams ir magistrantams.

Gausiame bakalauro absolventų būryje buvo ir trys kauniečiai, Lietuvos žurnalistų sąjungos nariai. Alfabeto tvarka VU Komunikacijos fakulteto dekanas, doc.dr. Andrius Vaišnys bakalauro diplomus įteikė TV 3 reporteriui Kaune Tomui Jarusevičiui, „Valstiečių laikraščio“ Kauno skyriaus žurnalistui Gediminui Stanišauskui ir „Kauno dienos“ žurnalistei Rūtai Stankevičiūtei – Vizbarienei. 

Rūtai šie metai ypatingi dar ir tuo, kad ji tapo jauna mama. Ne tik džiaugsmas, bet ir rūpestis, todėl R.Stankevičiūtė – Vizbarienė, gavusi bakalauro diplomą, iš karto išskubėjo į Kauną, pas aštuonių mėnesių dukrelę…

Absolventus su gėlėmis atėjo pasveikinti ir buvusios „Kauno dienos“, dabar Vilniuje leidžiamo žurnalo „IQ“ skyriaus redaktorės Lina Navickaitė ir Žilvinė Petrauskaitė, taip pat Lietuvos žurnalistų sąjungos Kauno apskrities skyriaus valdybos pirmininkas Vidas Mačiulis. 

Vaizdo juostoje jis užfiksavo bakalauro diplomų įteikimo akimirkas, taip pat Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto dekano Andriaus Vaišnio ir „Lietuvos ryto“ televizijos vadovo, laidų vedėjo Edmundo Jakilaičio sveikinimus ir linkėjimus absolventams. (Kai tik bus techninės galimybės, Kauno žurnalistų svetainės vaizdo reportažų skyriuje bus patalpintas ir pasakojimas iš Vilniaus universiteto absolventų išleistuvių.)
Nuotraukoje: VU Komunikacijos fakulteto absolventai Tomas Jarusevičius (kairėje) ir Gediminas Stanišauskas
                                                      Justino Jarusevičiaus, Vilniaus universiteto 
teisės fakulteto magistrantūros absolvento nuotr.

Panašūs straipsniai