Kolegas kviečia Klaipėdos, Vilniaus, Šiaulių ir Kauno žurnalistai !

Pavasaris__II_a.jpg

Sveiki, mieli kolegos, Su artėjančia Spaudos diena!
Penktadienį, gegužės 4 d. 19 val. „Anikės teatro” restorane, Teatro
aikštėje įvyks „ŽENIA” – Klaipėdos žurnalistų bendruomenės šventė, kurios tema – „Jamam valdžią”!
Tad meskite, kolegos žurnalistai, į šoną darbus ir atlėkite pas mus į Klaipėdą. Geros nuotaikos dozė garantuota! Iki pasimatymo…

Jolanta Beniušytė, LŽS Klaipėdos skyriaus pirmininkė 

Sveiki !


***

LŽS Vilniaus skyriaus valdyba kviečia visas ir visus gegužės 4-ąją, penktadienį, 11 val. į Vilniaus miesto savivaldybę. Minėsime V.Gedgaudo 100-ąsias gimimo meties, įteiksime šiųmetinę V.Gedgaudo premiją Marytei Marcinkevičiūtei už knygą „Valdas Adamkus – sporto žmogus”, atidarysime talentingo kūrėjo Zino Kazėno parodą. O po to visi varom į Klaipėdą. Ar priimsite?
Aurelija Arlauskienė, LŽS Vilniaus skyriaus pirmininkė
***
Ach, kokie mes visi išradingi ir svetingi !
 Gaila tik, kad ne tik klaipėdiečiai ir vilniečiai, bet ir šiauliečiai savo „Metų vinį” kala tą pačią dieną – gegužės 4-ąją…Kauniečiams žurnalistams reikia pasirinkti vieną iš trijų skyrių.  Nuvažiuosi  pas Aureliją, supyks Jolanta su Jūrate (šiauliečių pirmininkė J.Sobotienė). Pasirinksi Klaipėdą arba Vilnių, kitų būsime nesuprasti… Ką daryti?
Kitąmet iš anksto turime suderinti LŽS skyrių renginius, skirtus spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dienai. Kauno apskrities skyrius savo Spaudos balius visada  rengia kiekvieną antrąjį gegužės šeštadienį, 14 val. lauko kavinėje „Vasaros olimpas”. Šiemetinė šventė gegužės 12-ąją bus jau dvidešimtoji! 
Ta proga kolegas žurnalistus kauniečiai kviečia senos dainelės apie Palvą arklį žodžiais: „Jeigu kartais teks/ pro šalį važiuot/ prašome užsukt, / nepasididžiuot !” Mūsų tradicinių švenčių devizas buvo ir liko toks pats: „Patys brangiausi svečiai yra tie, kurie nekvieti ateina, bet ir neišprašyti išeina…”. 
Tikimės, kad jubiliejinis Spaudos balius bus ypač turiningas, spalvingas ir turtingas…Laukiame visų, nes Kauno žurnalistų namų terasoje (V.Putvinskio g. 48) visi  LŽS nariai gali  sutilpti. Iki pasimatymo!
Vidas Mačiulis, LŽS Kauno apskrities skyriaus valdybos pirmininkas

Dailininko, LŽS nario Vladimiro Beresniovo (Vlaberio) piešinys „Žurnalistų pavasaris”

Panašūs straipsniai