Sveikiname kolegę žurnalistę Aušrą Garnienę, sulaukusią dar vieno sūnaus!

Garniene_II_a.JPGLietuvos sveikatos mokslų universiteto Kauno klinikose balandžio 22-ąją, sekmadienį, 13.39 val. – pasaulį išvydo dar vienas Aušos ir Liongino Garnių naujagimis. Mūsų kolegė, “Kauno dienos” žurnalistė, kaip sovietiniais laikais sakydavo, yra “mama – didvyrė, o tėvelis – šaunuolis”, nes jų šeimoje jau penktas vaikelis. Mykolas, Rapolas, Steponas ir Julija sulaukė sveiko drūto broliuko, kuris sveria 4.230 kg. 

Kauno apskrities spaudos, radijo ir televizijos darbuotojų gildijoje tai ne tik pati gausiausia, bet ir muzikaliausia šeimyna. Dabar Garnių šeimos etnografinis ansamblis, dalyvaujantis net Lietuvos jubiliejinėse šventėse, bus dar gausesnis ir balsingesnis.

Lietuvos žurnalistų sąjungos Kauno apskrities skyriaus valdyba nuoširdžiai sveikina savo kolegę Aušrą Garnienę, kuri yra ir LŽS tarybos narė, sulaukusią dar vieno sūnaus. Jai visi linki puikios sveikatos, džiugios pavasarinės nuotaikos ir kuo greičiau sugrįžti į “Kauno dienos” redakciją, kuri šiuo metu neturi net keturių žurnalisčių, išėjusių motinystės atostogų. Kaunadienietės Rūta Stankevičiūtė ir Vaida Milkova, kaip ir Aušra, yra LŽS narės. Ar šauniąsias mamytes pamatysime gegužės 12-ąją, šeštadienį, tradiciniame Kauno apskrities Spaudos baliuje, skirtame spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dienai? 

Nuotraukoje: LŽS Kauno apskrities skyriaus valdybos narė, „Kauno dienos“ žurnalistė Aušra Garnienė, sekmadienį pagimdžiusi sūnų

Vladimiro Beresniovo nuotr.

Panašūs straipsniai