"Kauno diena" – dar artimesnė…

4312443d07371_II.jpgSiekdama būti naudingesnė dar didesniam skaitytojų ratui ir tapti prieinama socialiai pažeidžiamiausiems žmonėms, „Kauno diena” skelbia socialinę akciją. Per ją laikraštį užsisakantiems senjorams, studentams ir negalią turintiems žmonėms suteikiama beveik 20 proc. nuolaida.

Laikraštį skaito visur

Kauno technologijos universiteto studentas Rimvydas Gulbinas neslėpė, kad retas studentas, gyvendamas bendrabutyje, išvykęs iš tėvų namų gali sau leisti tokią prabangą – prenumeruoti laikraščius.
„Nuolaidos yra gerai, nes naujienos visus domina. Be to, spaudą yra paprasčiau nešiotis nei kompiuterius ir ji neišsikrauna. Popierinius laikraščius galima skaityti net ir netradicinėse vietose, jie ypač praverčia ilgoje kelionėje autobusu ar kai neturi ką veikti tarp paskaitų“, – pasakojo R.Gulbinas.
Atsivertęs laikraštį jis iš pradžių skaito sporto naujienas, vėliau – apie įvykius šalyje.
Nė dienos be naujienų

Buvusi gydytoja, dabar jau pensininkė Regina Danutė Bandzaitienė, mano, kad dirbantys žmonės turi ir daugiau veiklos ir kitų prieigų prie naujienų, o pensininkams be laikraščio – sunku. „Aš be „Kauno dienos“ negaliu gyventi“, – tikino kaunietė.
Pasak jos, nuolaidos senjorams, prenumeruojantiems laikraštį, – labai sveikintinas ir naudingas dalykas. Daugeliui šio socialinio sluoksnio žmonėms tenka ypač taupyti, o spauda yra būtina, nes padeda neatsilikti nuo pasaulio.
Moteris domisi politikos naujienomis, rašiniais apie miesto bėdas. „Beveik kiekvieną straipsnį perskaitau. Skaitykloje kartais pavartau ir kitus laikraščius, per radiją klausau spaudos apžvalgas, bet „Kauno diena“ man patinka labiausiai. Kituose laikraščiuose daug žiaurumų, itin negatyvūs dalykai aprašomi iki smulkmenų. Man tokių dalykų nereikia, todėl džiaugiuosi, kad jūsų dienraštis tuo neužsiima“, – kalbėjo R.D.Bandzaitienė.
Neatsiejama gyvenimo dalis

„Tikiu, kad skaitytojai jau pastebėjo, kad laikraštis tampa labiau orientuotas į miestiečių poreikius, kartu – ir į jaunimą bei vyresnę auditoriją. Kitą savaitę patys organizuojame renginį, skirtą jauniems žmonėms „Kontaktų mainai“, kuriame bus galimybė susipažinti su verslo, kultūros atstovais, miestą garsinančiomis asmenybėmis. Kasdien ieškome kiekvienam miestiečiui aktualių temų, skelbiame svarbiausių renginių anonsus, esame visų miesto įvykių centre. Siekiame, kad dienraščio „Kauno diena“ skaitymas taptų neatsiejama kiekvieno miestiečio gyvenimo dalimi„, – sakė laikraštį leidžiančios UAB “Diena Media News” generalinė direktorė Jolanta Bastienė.
„Kauno dienoje“ nagrinėjami aktualiausi miesto, šalies ir pasaulio įvykiai, politinės, ekonominės, socialinės problemos, pateikiamos sporto, kultūros, laisvalaikio naujienos. Leidinyje taip pat spausdinama daug gyvenimiškų patarimų, televizijos programa, orų prognozės, skelbimai.
Su „Kauno diena“ leidžiami ir aktualūs priedai: “Santaka”, “Namai”, “Ratai”, “Turtas”, “Pramogų alėja”, “Sveikata”, “Aukštyn žemyn”, “Sportas” ir žurnalai “Verslo lyderiai”, “TV diena”, “Sveikata”, “Kaimynai” ir kt.
Prenumeratoriams – prizai

Per socialinę akciją „Kauno dienos“ prenumerata su pristatymu į namus senjorams, studentams ir negalią turintiems žmonėms kainuos 21 litą.
Pirmieji senjorai ir žmonės su negalia, suskubusieji pasinaudoti šia akcija ir užsiprenumeravę „Kauno dieną“ visiems likusiems šių metų mėnesiams (balandžiui–gruodžiui), bus apdovanoti kompanijos „Valentis“ maisto papildais „Gastroval“, skirtais virškinimo sutrikimams gerinti, ir „Ginkomed Forte“, skirtais atminčiai ir kraujotakai gerinti. Ateityje bus prizų ir studentams.
Akcija galioja laikraštį užsakant tik „Kauno dienos“ redakcijoje (Kęstučio g. 86), „Kauno dienos“ platinimo kioske, Vytauto pr. 23, ir pas „Kauno dienos“ spaudos platintojus.
Sudarant tokios prenumeratos sutartį reikia turėti pensininko, studento ar neįgaliojo pažymėjimą. Akcija galioja 2012 m. kovo 22–gruodžio 31 d.

Panašūs straipsniai