Pasidžiaukime kolegos fotožurnalisto Algimanto Barzdžiaus rytu… Paryžiuje !

VienaRytaParyziuje_kvietimas_II.jpgKovo 20-ąją (antradienį) 10 val. Tarptautinę frankofonijos dieną – Mažosios Lietuvos ambasadoje Vilniuje (Vokiečių gatvė 22) atidaroma kauniečio fotografo Algimanto Barzdžiaus nuotraukų paroda „Vieną rytą Paryžiuje“, skirta Tarptautinei frankofonijos dienai. 


Kviečiame kolegas būtinai užsukti ! Jeigu nespėsite į parodos atidarymą, apsilankykite kitą dieną. Juk kiekvienam labai įdomu, ką Algimantas Barzdžius pamatė Paryžiuje, ir kaip visa tai įamžino talentingas fotografas meninėse nuotraukose…


Gal gegužės 12-ąją (šeštadienį) , kai kauniečiai žurnalistai lauko kavinėje “Vasaros olimpas” minės Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dieną, skirtą Lietuvių rašytojų ir žurnalistų sąjungos 90-mečiui, A. Barzdžius parodys visiems ir “Vieną rytą Paryžiuje”?

VienaRytaParyziuje_Plakatas_1_II.jpgLietuvos žurnalistų sąjungos Kauno apskrities skyriaus valdyba didžiuojasi, kad Algis yra LŽS narys ir prieš kelerius metus už kūrybinius ieškojimus ir atradimus buvo apdovanotas “Gintariniu parkeriu”.

 Gaila, kad A.Barzdžius paliko laikraščių “Lietuvos rytas” ir “Laikinoji sostinė” redakcijas, kuriose ilgus metus dirbo ir savo puikiomis nuotraukomis puošė abu leidinius. Gal mūsų Svetainės „Fotoreportažams” jis paruoš įdomiausių nuotraukų galeriją? Tenai tilptų ir jo „Vienas rytas Paryžiuje”…
Nuotraukose: Algimanto Barzdžiaus parodos “Vieną rytą Paryžiuje” plakatai

Panašūs straipsniai