Mokykis, jeigu nori… tyro gurkšnio žurnalistikos!

Liucija ZUBRUTĖ, „Demokratijos adresas – žurnalistika“ koordinatorė

zurnalistu_logo_jpg_II.jpgNacionalinis socialinės integracijos institutas, nuo 2009-ųjų vykdantis žurnalistų ugdymo programą, skelbia naują atranką. 

Nori tapti profesionaliu, socialiai atsakingu žurnalistu ir pakylėti save aukščiau banalių skandalų? Išmokti pagrindinį žurnalisto duonos receptą ir pasinerti į aukščiausią pilotažą – tiriamąją žurnalistiką? Jei į bent vieną klausimą atsakei „taip“ – socialiai atsakingų žurnalistų ugdymo programa yra būtent tau!

Tavęs laukia profesionalūs žiniasklaidos ir žmogaus teisių ekspertai iš Lietuvos ir užsienio, kurie pasidalins patirtimi, kaip tavo žurnalistinis darbas gali pakeisti kitų gyvenimus.

Interaktyvių, neformaliais ir praktiniais ugdymo metodais paremtų tarptautinių mokymų metu tu pasinersi į žiniasklaidos etikos anatomijos sūkurį, tiesiogiai stebėsi žurnalistų ir leidėjų etikos komisijos posėdžius, išsiaiškinsi, kokią galią turi tavo žurnalistinė plunksna ir įvaldysi ją iki tiriamosios žurnalistikos aukštumų.

Taigi… Ar tu tikrai pasirengęs sužinoti, kokią galią savo rankose turi žurnalistai? Ką gali atskleisti jų žurnalistiniai tyrimai ir kokią įtaką jie gali turėti kitiems?

Registruokis dabar! Užpildyk atrankos anketą iki kovo 14 d. adresu www.zurnalistui.lt.

Panašūs straipsniai