Kaunietis fotografas, LŽS narys Algimantas Barzdžius tapo …naktinio klubo šeimininku

_4756ba_II.jpgGerai žinomas, buvęs laikraščių “Laikinoji sostinė” ir “Lietuvos rytas” fotokorespondentas Algimantas Barzdžius, nusprendė atsisakyti, tikriausiai laikinai, pamėgtos kūrybinės veiklos. Talentingas fotografas, Lietuvos žurnalistų sąjungos narys, buvęs LŽS Kauno apskrities skyriaus valdybos narys tapo … verslininku. Apie tai “Kauno dienos” žurnalisto Dariaus Sėlenio ir fotokorespondento Andriaus Aleksandravičiaus reportažas.

***

752df8_II.jpgLapkričio dešimtosios vakarą oficialiai duris pravėręs naujas naktinis klubas Kaune„People Disco Club“ sugebėjo prisivilioti ne tik daug žinomų laikinosios sostinės, bet ir renginių išlepintų įžymybių iš Vilniaus.

Prabangūs kokteiliai, viskis iš šlangelių tiesiai į burną, tortai, užkandžiai, šokiai iki paryčių ir fotografų blyksnių nesidrovintys žinomi Lietuvos šou pasaulio žmonės.

4480bf_II.jpg„Tikimės, kad pirmiausiai čia linksminsis vyresnio amžiaus žmonės, kurie išsispirs iš šlepečių ir namie paliks nuotolinio valdymo DVD ir televizorių pultelius“, – šypsojosi vienas iš „People Disco Club“ bendraturčių, žinomas kaunietis fotografas Algimantas Barzdžius. Tuo metu klubo bendraturtė Gintarė Meiluvienė vos spėjo priiminėti gėles ir vieną po kito atvykstančius kviestinius svečius.

Klubo interjeras primena JAV aštuntajame dešimtmetyje kilusį ir neturėjusį jokio politinio atspalvio stilių, kai buvo populiarūs blizgučiai, ryškios spalvos, veidrodžiai, burbulai, skambėjo ir dabar garsūs šlageriai.

460603_II.jpg

„People Disco Club“ akcentai: baras iš 2000 veidrodžių, garsių praeities dainininkų ir aktorių nuotraukos ir vienoje salėje spalvingas piešinys – merginos veidas.„Ji – buvo atrinkta iš daugelio merginų, nufotografuota ir po to nuotrauka stilizuota“, – teigė A.Barzdžius, pastebėjęs, kad naujoje vietoje gali linksmintis apie 200 žmonių.

44910b_II.jpgKetvirtadienio naktį čia buvo galima išvysti daugybę atsipalaidavusių ir nesivaržančių žinomų žmonių: Gytį Ivanauską ir Justę Žemaitytę, Rūtą Mikelkevičiūtę,Gediminą Juodeiką, Gintarą Svistunavičių, Nijolę Pareigytę, Liną Adomaitį, Astą Valentaitę, Jolantą Butkevičienę, Audronę Bunikienę, Jolantą Sadauskienę, Merūną ir Eriką Vitulskius, Ingą ir Darių Budrius, Godą Skačkauskaitę, Danielių Polskį-Gabanną, Lauryną Lisauską (Lauris Lee) ir daugelį kitų.

Panašūs straipsniai