E.Dragūnas skundžia teismui portalą 15min.lt

887b7d_II.jpgPortalą 1diena.lt pasiekė informacija, kad SEL dainininkas Egidijus Dragūnas vėl kurį laiką varstys teismų duris, tik šį kartą – savo paties iniciatyva. Žinomo atlikėjo nervai neatlaikė po eilinės žurnalistų „anties“ – jis ketina už šmeižtą į teismą paduoti portalą 15min.lt.

Ketvirtadienio vakare portalas 15min.lt savo skaitytojus informavo, kad esą atlikėjas buvo apsaugininkų išvarytas iš LNK sezono pristatymo vakarėlio, nes neva padaugino alkoholio. Dainininkas diena.lt patikino, kad nieko panašaus nebuvo, o vakarėlyje buvęs 15min.lt žurnalistas informaciją išlaužė iš piršto.

„Šiandien ryte mano kantrybė trūko, kai perskaičiau straipsnį 15min.lt, kad esą mane išvarė iš LNK vakarėlio. Nieko panašaus nebuvo – tai tik 15min.lt žurnalisto ar žurnalistės fantazija. Todėl jau 8 val. ryto paskambinau savo advokatei Liudvikai Meškauskaitei ir susitariau dėl susitikimo. Kadangi 15min.lt portalo vadovai nesutiko paneigti klaidingos informacijos, nusprendžiau paduoti portalą į teismą ir pareikalauti už šmeižtą 100 tūkst. litų moralinės žalos atlyginimo“, – portalui 1diena.lt sakė atlikėjas.

E.Dragūnas neslepia, kad jau sykį kreipėsi į advokatę panašiu klausimu.

Dainininkas ketino pateikti ieškinį portalo delfi.lt vadovams ir pareikalauti 300 tūkst. litų dydžio moralinės žalos atlyginimo už portale paskelbtą klaidinančią informaciją. Delfi.lt tuomet pranešė apie neva tarp Egidijaus ir Svetlanos Proninos viename sostinės klube įsipliekusį konfliktą, kurio metu dainininkas esą metė stiklinę į advokatę.

S.Pronina tuomet atlikėją padavė į teismą, bet byla buvo nutraukta pritrūkus kaltės įrodymų. Delfi.lt tuomet išspausdino paneigimą ir tai, pasak atlikėjo, buvo tik antras toks atvejis per visą šio portalo egzistavimo laikotarpį.

„Kai byla buvo nutraukta, galėjome už šmeižtą iš delfi.lt pareikalauti 300 tūkst. litų žalos atlyginimo, ieškinys jau buvo surašytas. Tačiau paneigimas buvo išspausdintas, portalo vadovai manęs atsiprašė, todėl visi popieriai liko gulėti stalčiuje“, – prisiminė E. Dragūnas.

Nuotraukoje: dainininkas Egidijus Dragūnas, kuris bylinėsis su portalu 15min  

                                    Tomo Lukšio nuotr., Fotobankas

 

 

Panašūs straipsniai