„Žalgirio radijas“ skelbia naujų vedėjų paieškas!

Reporteris... II_1.jpgNe vienus metus sėkmingai gyvuojanti „Žalgirio radijo“ laida, kasmet sulaukianti vis įspūdingesnio klausytojų skaičiaus, skelbia naujų vedėjų paieškas. Esi iškalbingas(-a), mėgsti naujus iššūkius, nepasimeti nestandartinėse situacijose ir myli krepšinį? Tada tai – kaip tik Tau!

„Žalgirio radijo” eteris ne vienam buvusiam vedėjui tapo puikia pradžia, prieš išplaukiant į platesnius sporto žiniasklaidos vandenis. Štai dabartinis TV3 televizijos sporto žinių veidas Mindaugas Rainys taip pat viską pradėjo nuo žaliojo mikrofono.

„Aš niekados neslėpiau, jog sporto žurnalistikos kelią pradėjau būtent „Žalgirio radijuje“. Nors prieš tai dirbau kitoje žiniasklaidos priemonėje, „Žalgirio radijo“ laida buvo praktiškai pirmoji mano pažintis su sporto žurnalistika, krepšiniu, krepšinio virtuve. Tam, kad eitum toliau, visada turi nuo kažko pradėti. Šiuo metu dirbu TV3 sporto naujienose, tačiau sportinio kelio pradžia buvo „Žalgirio radijas“, – kalbėjo M.Rainys.

„Kad ir kaip naiviai tai nuskambėtų, kiekvienam iš kandidatų, taip pat ir tiems, kurie vis dar neapsisprendė – dalyvauti atrankoje ar ne, norėčiau palinkėti, kad būtų didelis noras. Po juo slepiasi begalė kitų žodelių – tai ir mokėjimas gerai kalbėti, ir žinoti, ką pasakyti, ko paklausti. Tačiau jei bus noras – visko galima išmokti. Tad to ir linkiu – daug noro ir tikėjimo!“

Pastaruosius du „Žalgirio radijo“ sezonus su klausytojais visoje Lietuvoje kiekvieną darbo dieną sveikinosi Karolis Tiškevičius. Savo laiku ir jam teko sudalyvauti atrankoje, o dabar Karolis tai vadina vienu geriausių sprendimų gyvenime.

 „Dvejus metus dirbti prie žaliai balto mikrofono buvo smagu. Visų pirma noriu padėkoti pagrindinei laidos auditorijai – „Žalgirio“ sirgaliams, kurių be proto pasiilgsiu. Be abejonės, apmaudu, jog tenka palikti „Žalgirio radiją“, bet privalau judėti į priekį. Jaunam žmogui pernelyg ilgai užsisėdėti vienoje vietoje nėra naudinga. Antra vertus, „Žalgirio radijas“ man buvo fantastiška startinė pozicija. Turėjau galimybę dirbti su tikrai žurnalistikos asais ir mokytis srities subtilybių iš pačių geriausiųjų“, – kalbėjo K.Tiškevičius.

„Atsakingai pareiškiu, kad dalyvavimas atrankoje prieš porą metų man tapo reikšmingiausiu gyvenimo įvykiu. Galiu tik paraginti tuos, kurie svajoja apie darbą tiesioginiame eteryje – nesudeginkite savo šanso, nes tokie dalykai gali nebepasikartoti“, – entuziastingai kalbėjo Jums visiems puikiai pažįstamas K.Tiškevičius.

Jei manai, jog „Žalgirio radijo“ laida skirta Tau, siųsk savo gyvenimo aprašymą el. paštu info@zalgiris.lt. Gyvenimo aprašyme būtinai nurodyk savo darbo patirtį vedant laidas tiesioginiame eteryje. Taip pat laukiame ir Jūsų motyvacijos dirbti su Kauno „Žalgirio“ klubu.

Dailininko Algimanto Snarskio piešinys „Reporteris”

 

Panašūs straipsniai