Ar administracijos direktorius ignoruoja televiziją?

Gytis SADŪNAS

 

A.Sungailaite_2.jpgViešosios įstaigos ,,Raseinių krašto televizija“ direktorė Aušra Sungailaitė svaitraščio ,,Alio, Raseiniai“ žurnalistui Gyčiui Sadūnui papasakojo apie konfliktą su Raseinių savivaldybės administracijos direktoriumi Dainiumi Baltrušaičiu. Dėl to „kalta“ …Dubysa, nes RKTV rengė reportažą apie užterštą upės vandenį ir norėjo išgirsti Savivaldybės administracijos direktoriaus komentarą

   -15 val. susitarėme susitikti su administracijos direktoriumi Dainiu Baltrušaičiu. Iš anksto informavome apie ką vyks pokalbis. Tačiau, maždaug apie 14. 40 val., važiuodami filmuoti kito reportažo, pastebėjome, kaip administracijos direktorius D. Baltrušaitis įsėda į vieno Tarybos nario visureigį ir išvažiuoja,- savaitraščiui pasakojo direktorė A. Sungailaitė. – Su operatoriumi pasijuokėme, kad iš anksto suplanuotas mūsų susitikimas su administracijos vadovu gali ir neįvykti. Bet sakoma, kad viltis miršta paskutinė. Sutartu laiku mes – prie administracijos direktoriaus durų. Laukėme apie 25 minutes. Tačiau jis taip ir nepasirodė. Pasidarė įdomu, kokie darbai ir rūpesčiai užgulė vadovo pečius, kad užmiršo iš anksto suplanuotą susitikimą. Be to, keli administracijos specialistai irgi buvo atėję prie direktoriaus kabineto durų ir sekretorės klausinėjo, kada direktorius grįš.

A. Sungailaitės teigimu, Raseinių krašto televizija po savivaldybės darbuotojų trypčiojimo prie užrakintų durų nutarė pasidomėti, kur direktorius darbo metu pradingo. ,,Mūsų nuomone, rajono gyventojai turi teisę žinoti, ką darbo metu veikia D. Baltrušaitis,- kalbėjo televizijos vadovė.- Pakankamai greitai radome, kur tuo metu D. Baltrušaitis buvo. Žinoma, tai užfiksavome. Mūsų operatorius kantriai laukė pasirodančio Savivaldybės administracijos direktoriaus beveik dvi valandas. D. Baltrušaitis iš vienos kaimo turizmo sodybos išvažiavo tik 16 val. 45 min. Apie tai mes žiūrovams ir pasakojome savo reportaže, kuris buvo parodytas liepos 16 d. informacinėje laidoje „Mūsų savaitė“.

(Apie Všį “Raseinių krašto televizija” ir Raseinių savivaldybės administracijos konfliktą išsamiau skaitykite mūsų svetainės “Komentarų” puslapyje).

Nuotraukoje: Viešosios įstaigos “Raseinių krašto televizija” direktorė Aušra Sungailaitė

                                                                                                 “Alio, Raseiniai” nuotr.

 

 

 

Panašūs straipsniai