“Edita” ir “Geri patarimai” su … kolege Vilma

MEdita_2.jpgūsų svetainės titulinio puslapio ”bėgančią eilutę” papildys ir Kaune leidžiamo žurnalo “Edita” +“Geri patarimai” logotipas. Nuo šiol šio leidinio redakcija, įsikūrusi Donelaičio g.70-10. tel. 201119, mums pateiks įdomiausius savo rašinius. Tai įsipareigojo daryti ilgametė “Editos” žurnalistė, Lietuvos žurnalistų sąjungos narė Vilma Srėbaliūtė. Mūsų svetainės „Komentaruose” pateikiame kolegės Vilmos paruoštą publikaciją apie rudeninę vienatvę, kuri neaplenkia ir žurnalistų. “Edita” rašo, ką apie gelstančių lapų meto vienatvę papasakojo aktorė ir režisierius.

Prieš septynioliką metų įkurta UAB “Žurnalų leidybos grupė” – šio verslo lyderė Lietuvoje. Gausioje žurnalų “kompanijoje” iš kitų išsiskyrė “Edita” – mėnesinis leidinys moteriai, kuri rūpinasi savimi ir savo šeima. Be įprastų temų (grožio, mados, sveikatos, tarpusavio santykių), žurnale daug rašoma apie sveiką gyvenimo būdą: sveiką mitybą ir populiariausias mankštas. Mėnesinis žurnalas „Geri patarimai“ – apie tai, kas šiuo metu madinga, kaip pasirūpinti savo sveikata, kuo nustebinti šeimą virtuvėje, kaip puoselėti namus, prižiūrėti augalus ar kur keliauti? „Geri patarimai“ atsakys į visus klausimus.

Balandžio mėnesį UAB ”Žurnalų leidybos grupė” sujungė du panašios tematikos žurnalus “Edita” ir “Geri patarimai”. Toks įmonių vadovų sprendimas pasiteisino su kaupu: “Edita+Geri patarimai” tapo vienu populiariausiu žurnalu moterims Lietuvoje. Jo tiražas šiuo metu jau pasiekė 42 tūkst. egz. (tiražą audituoja UAB “Ernst&Young Baltic”). Jungtinio žurnalo vyriausioji redaktorė – Ernesta Pakrosnienė. “Edita+Geri patarimai” skirti 30 – 50 m. moteriai, siekiančiai gyvenimo kokybės, kuriai svarbu ne tik pasirūpinti šeima, bet ir skirti dėmesio sau.

Skaitytojos žurnale gali rasti daug vertingų grožio, mados, sveikatos ir sveikos gyvensenos patarimų, gerų idėjų, kaip susikurti estetišką aplinką, pasirūpinti namais, interviu su įdomiais žmonėmis, gyvenimiškų istorijų, kelionių įspūdžiai, taip pat specialistų – gydytojų, teisininkų, finansų ekspertų – atsakymų į klausimus. “Optimistiškas ir pozityvus požiūris į gyvenimą”, – šio principo laikosi redakcijos darbuotojai, tokį pat skiepija ir savo skaitytojams.

Už itin patrauklią kainą skaitytojai galės įsigyti storesnį, spalvingesnį žurnalą, kuriame ras dar daugiau vertingų grožio, mados, sveikatos ir sveikos gyvensenos patarimų, gerų idėjų, kaip susikurti estetišką aplinką, pasirūpinti namais, taip pat specialistų – gydytojų, teisininkų, finansų ekspertų – atsakymus į rūpimus klausimus,“ – sako jungtinio žurnalo vyriausioji redaktorė Ernesta Pakrosnienė.

Naujajame žurnale išliko geriausios ir labiausiai skaitomos abiejų žurnalų temos, tik jos dailiau, patogiau pateiktos. „Gerų patarimų“ skaitytojos šalia įprastos informacijos rado ir naujovių: sveikos gyvensenos patarimų, garsenybių istorijų, pokalbių su įžymiais Lietuvos žmonėmis, o „Editos“ skaitytojos – daugiau naudingų praktiškų patarimų, specialistų konsultacijų. Taigi žurnalas „Edita + Geri patarimai“ – tai, ko išties reikia šiuolaikinei, aktyviai, smalsiai moteriai, kuri rūpinasi šeima ir savimi.

 

Panašūs straipsniai