„Radarom!“ aukcione – „Žalgirio“ iškovota LKL čempionų taurė

Kauno „Žalgirio“ klubas visus klubo aistruolius kviečia prisijungti prie „Radarom!“ akcijos, skirtos karo Ukrainoje metinėms pažymėti.

Sausio pabaigoje LRT kartu su „Blue Yellow“, „Laisvės TV“, „1K fondas“ ir „Stiprūs kartu“ organizacijomis pradėtos akcijos tikslas – surinkti pinigų oro erdvės stebėjimo radarams ir taip padėti apsaugoti strateginius Ukrainos objektus nuo infrastruktūrą naikinančių priešo atakų.

Ukrainą nuo pat karo pradžios palaikantys daugkartiniai šalies čempionai nusprendė prisidėti prie akcijos ir į „Radarom!“ akcijos aukcioną dovanoja 2014–2015 m. sezono Lietuvos krepšinio lygos čempionų taurę.

Tuo metu „Žalgiryje“ rungtyniavo Jamesas Andersonas, Darius Songaila, Robertas Javtokas, Paulius Jankūnas ir kiti, o komandą treniravo Gintaras Krapikas.

„Šią taurę dovanojame labai garbingam ir vertingam aukcionui „Radarom!“. Nors praėjo jau nemažai metų, tikimės, kad įvertinsite mūsų darbą ir triūsą bei gausiai prisijungsite prie mūsų noro prisidėti prie „Radarom!“ akcijos“, – sakė 2015 m. čempionų titulą su komanda iškovojęs G. Krapikas.

Nuo akcijos pradžios „Radarom!“ sąskaitoje jau yra daugiau nei 7 mln. eurų, kuriuos surinko savo lėšas aukoję gyventojai ar įmonės. Štai kibernetinio saugumo įmonė „Tesonet“ pažadėjo suteikti lygiai tokią pačią paramą, kokią per valandą suaukos Lietuvos gyventojai, ir taip padvigubino gyventojų suaukotą milijoną eurų.

Pradinė į aukcioną dovanojamos taurės kaina – 1000 eurų. Savo statymus galite pateikti ČIA, minimalus kainos didinimas yra 100 eurų. LKL čempionų trofėjus aukcione dalyvaus 24 valandas ir baigsis vasario 16-osios vidurdienį.

Prie „Radarom!“ akcijos prisidėti gali ir kiekvienas norintis. Norėdami prisidėti 5 eurais galite skambinti trumpuoju numeriu 1482.

Kauno ŽALGIRIO klubo informacija ir nuotrauka

Nuotraukoje – G. Krapikas su aukcionui skirta taure

 

 

Panašūs straipsniai