Susitikime A. Kleivos knygos „Ką veikia Japonija“ pristatyme Kaune

Leidykla TYTO ALBA nori pakviesti į patį pirmąjį Andriaus Kleivos knygos „Ką veikia Japonija“ pristatymą vasario 21 d., antradienį, 18 val. Kauno Vinco Kudirkos viešojoje bibliotekoje (Laisvės al. 57).

„Ką veikia Japonija“ – knyga apie Japoniją be įvaizdžio, tokią, kokią mato jos dalimi tapęs autorius. Tai žvilgsnis ten, kur atvykėlis vargiai pateks, o patekęs – nedaug ką supras. Į japoniškas laidotuves. Į japonišką medicinos įstaigą. Čia ir istorijos apie tai, kaip japonai žiūri į maistą ir ką jie valgo. Kuo jie tiki ir kodėl. Kaip renkasi būstą ir kokie japoniškos kaimynystės ypatumai. Kaip japonai dirba ir ką jie veikia, kai randa laisvo laiko.

Andrius Kleiva – Paryžiaus politinių mokslų instituto absolventas, tinklaraštininkas ir LRT radijo bendradarbis, pratęsęs studijas viename Tokijo universitetų ir apie tai (bet ne tik) parašęs bestseleriu tapusią knygą „Kaip veikia Japonija“. Dabar jis dirba Tokijuje, komentuoja japoniškas aktualijas lietuviškoje žiniasklaidoje ir vis geriau pažįsta Japoniją. Apie tą pažinimą – antroji jo knyga „Ką veikia Japonija“.

 

Daugiau informacijos apie renginį https://fb.me/e/3cNitbGJ1

 

kaunozurnalistai.lt inf.

TYTO ALBA iliustracija

Panašūs straipsniai