Kauno mero kėdės sieks ir žurnalistas Mantas Bertulis. Sensacija ar…?

Prieš porą dienų Laisvės partijos „motina“ Aušrinė Armonaitė pranešė, jog Kauno mero kėdės sieks ir šios partijos kolega, kaunietis, „Kitokių pasikalbėjimų“ prodiuseris, žurnalistas Mantas Bertulis. Taip, tai tas pats Bertulis, kuris prodiusuojamai laidai iš SAM kadaise gavo solidžią finansinę paramą (tiesa, vėliau jos atsisakė) už tai, kad laidos vedėjas pakalbino vieną gydytoją.

„Kviečiu visus laisvės idėjas mylinčius kauniečius aktyviai dalyvauti kuriant Kauno ateitį jau dabar. Jau šį penktadienį Laisvės partijos draugai ir nariai rinks kandidatą į Kauno merus. Jeigu tu pasiilgai ryškaus, drąsaus, originalaus ir laisvo Kauno, esi laukiamas pas mus. Esame atvira jėga visiems liberalių pažiūrų žmonėms, todėl kviečiame visus penktadienį dalyvauti pirminiuose mūsų kandidato rinkimuose, ateiti, diskutuoti ir pasidalinti savo Kauno vizija. Šiuo metu dėl jūsų dėmesio varžosi du nuostabūs, savo miestą mylintys kauniečiai – Marius Matijošaitis ir Mantas Bertulis. Ačiū jiems. Vienas iš jų kovo 5 dieną dalyvaus miesto mero rinkimuose, kuriuose neš laisvės idėjų vėliavą. Tad kiekvienas balsas yra svarbus. Susitinkame, penktadienį, spalio 14 d. 19 val. viešbutyje Moxy Kaunas, Maironio g. 19,“ – pranešė A. Armonaitė.
 
„Man nebeliko kito pasirinkimo“, – žiniasklaidai pranešė ir pats Mantas.
 
Po tokios žinios atsirado ir tokiai kandidatūrai pritariančių, ir prieštaraujančių.
 
Antai žinomas žmogus, KTU dekanas politologas Ainius Lašas tiesiai suabejojo: „ Man tai tik kyla vienas klausimas – ką galvoja partijos lyderė, kai ji asmeniškai kviečia kandidatuoti į mero postą žmogų, kuris gal ir yra puikus laidos vedėjas ir šiaip įdomi/nestandartinė asmenybė, bet tiesiog neturintis reikiamos patirties tokiam postui. Kokį signalą tu siunti visuomenei – kad vadovavimas miestui yra juokum darbas? Kad žinomumo kaip tokio užtenka mero postui užimti? Kaip bajerį – suprantu. Kaip asmeninę reklaminę akciją – taip pat suprantu. Bet kaip partijos vadovės pasirinkimą – niekaip“.
 
Kiti nebuvo tokie pesimistai ir svarstė – o gal ir visai nieko kandidatūra?
 
Ką gi, kaip sakome, pagyvensime ir pamatysime, kam Kaunas pareikš didžiausią pasitikėjimą. Laukti lieka vis mažiau laiko…
 
Iš facebook paskyros paskolintose nuotraukose – Mantas Bertulis ir jį supantys draugai
 
 

 

Panašūs straipsniai