ATŽALYNAS. „Ačiū tėčiui, kad šiandien esu ten, kur ir turėjau būti“

Ieva Radzevičiūtė, LŽS pirmininko Dainiaus Radzevičiaus dukra

Pristatome dar vieną naują rubriką – ATŽALYNAS. Joje kartu pasidžiaukime mūsų kolegų žurnalistų atžalomis – dukromis, sūnumis, vaikaičiais, kurie lygiuojasi į savo tėvus ar senelius – yra labai sumanūs, darbštūs, kūrybingi, žingeidūs; nors dar jauni, bet jau daug pasiekę, ir nežadantys sustoti… Vieni didžiuojasi tarptautiniais apdovanojimais muzikos pasaulyje, kiti puikiai dainuoja ar piešia, treti, kaip ir jų tėvai, taip pat pamilo žurnalistiką ar jai giminingą profesiją… Šiandien susipažinkime su Lietuvos žurnalistų sąjungos pirmininko Dainiaus Radzevičiaus dukra Ieva, kuri prisipažįsta, kad  būtent tėčio dėka šiandien yra ten, kur ir turėjo būti.

Gimiau ir užaugau Vilniuje, o dabar gyvenu Kaune. Studijavau savo gimtajame mieste Vilniuje. Vilniaus universitete baigiau tarptautinio verslo bakalaurą, o kiek vėliau – komunikacijos magistrą.

Savo profesinį kelią pradėjau dar studijuodama bakalaurą, komunikacijos agentūroje. Šiandien esu įkūrusi savo integruotos komunikacijos agentūrą MEDIA GO.

Tėtis man visą gyvenimą buvo ir yra didžiulis įkvėpėjas, patarėjas ir palaikytojas. Jis visada mane skatino ieškoti, mokytis, siekti ir niekada nepasiduoti.

Tėvai man išugdė požiūrį, kad reikia dirbti ne dėl pinigų, o rasti tai, ką labiausiai patinka daryti, o visa kita – ateis savaime.

Dar mokyklos ir studijų laikais tėtis mane dažnai pasiimdavo į įvairius renginius, mokymus ir konferencijas, supažindino su daugybe įdomių žmonių.

Laikui bėgant, augo susidomėjimas žurnalistikos ir komunikacijos sritimis, pastaroji man itin tiko, patiko ir „prilipo”. Joje dar bakalauro studijų metu ir atradau save.

Tėtis tikrai turėjo didelę įtaką mano, kaip specialisto, susiformavimui, ir buvimui ten, kur esu dabar.

 

Ievos Radzevičiūtės komunikacijos agentūra „MEDIA GO“ dirba su klientais iš nekilnojamojo turto (NT) ir statybų, pramonės ir medicinos sektorių, su tradicinio sporto ir esporto organizacijomis bei mados industrijos atstovais. Tarp klientų – Lietuvos statybininkų asociacija (LSA), NT agentūra „CAPITAL“, laivų ir jachtų brokerių bendrovė „CAPITAL Marine“, pramoninės statybos bendrovė „MONTUOTOJAS“, NT projektas „Svencelės salos“, kitos organizacijos, asociacijos, federacijos, individualūs asmenys. Veikla – integruota komunikacija, rinkodara, socialiniai tinklai, įvairūs renginiai, konferencijos ir kt.

Nuotraukos – iš Ievos Radzevičiūtės asmeninio albumo

 

 

 

Panašūs straipsniai