Pasivaikščiokite po Kauną su… žurnaliste gidės vaidmenyje Karolina Stažyte!

Skubame pasidalinti puikia naujiena: 15min.lt portalo žurnalistė Kaune Karolina Stažytė šalia žurnalistikos imasi naujos veiklos – kviečia į ekskursijas po Kauną, kur ji papasakos tai, ko daugelis net nežinojo, ko knygose neparašyta!

Štai kaip savo naująjį hobį pristato pati Karolina:

Startuoju su savo nauju hobiu – ekskursijomis po Kauno centrą. Šiemet įgijau gidės licenciją ir sukūriau autorinį pasivaikščiojimą po Laisvės alėją, kurio metu leidžiamės į žmonijos troškimų paieškas. Pirmasis blynas, dar vasario mėnesį, buvo visai vykęs – kartu žygiavo daugiau nei 50 žmonių. Mano startą aprašė kolegos iš „Kauno dienos” ir skyrė tam dar visą antrą laikraščio puslapį. Pasijaučiau vietos žvaigždute.

Šį mėnesį į troškimų paieškas leidosi ir vienos didelės Kauno įmonės, švenčiančios jubiliejų, kolektyvas, kurios vadovui (jo visai nepažinojau) tas pasivaikščiojimas vasarį labai patiko.

Džiaugiuosi savo pirmaisiais klientais – „Northcliffe lighting”, kurie patikėjo, kad su manimi pražygiuoti keletą valandų bus įdomu ir linksma. Jūs visad išliksit „mano pirmaisiais”.

Kviečiu pamėgti puslapį „Kaunietiškos įdomybės”, kuriame dalinsiuosi tuo, ką įdomaus ir intriguojančio pamatysiu Kaune ir jo apylinkėse. Taip pat čia skelbsiu kvietimus į savo ekskursijas – tikslius pasivaikščiojimų laikus. Jei pažįstate draugą, šiaip pažįstamą ar įmonės kolektyvą, draugų kompaniją, kuriam/kuriems būtų įdomu labiau pažinti Kauno centrą, pasivaikščioti kartu su vietine žurnaliste, paragauti legendinių skanumynų, pasiūlykite puslapį pamėgti ir jį/juos.

Ačiū už taip reikalingą man sklaidą. Iki susimatymų Laisvės alėjoje!

 

Na, o kaunozurnalistai.lt Karolinai linki gausių užsakymų ir smalsių, Kaunui neabejingų klientų!

 

Nuotraukose: akimirkos iš Karolinos – gidės vedamos ekskursijos Kauno mieste

Nuotraukos – iš K. Stažytės asmeninio albumo

 

 

Panašūs straipsniai