Šiandienos mokslo duona: VILNIUS TECH rektorius kviečia pusryčių

Liepos 29 d. bus skelbiami stojimo į Lietuvos aukštąsias mokyklas rezultatai. Būsimiems studentams bei akademinės bendruomenės nariams, tai viena iš svarbiausių dienų, kuri lems, kokiu keliu pasuks ateities kūrėjai.

Rektorius Romualdas Kliukas

Atkreipdami dėmesį į vis didėjantį verslo susirūpinimą dėl inžinierių trūkumo, ką didele dalimi lemia ir prastėjantys stojančiųjų valstybinių brandos egzaminų rezultatai, norime Jus pakviesti į spaudos pusryčius su Vilniaus Gedimino technikos universiteto (VILNIUS TECH) rektoriumi Romualdu Kliuku:

„Šiandienos mokslo duona: VILNIUS TECH rektorius kviečia pusryčių“.

 

Mokslo duona

Atvykstantiems žiniasklaidos atstovams patieksime duoną ir kelsime pagrindinį klausimą, ar šiandienos mokslo duona pasotins ateities kūrėjus?

Pusryčių metu taip pat aptarsime stojimo į Lietuvos aukštąsias mokyklas rezultatus ir kelsime klausimus: kaip gerinti valstybinių brandos egzaminų rezultatus? Kokias pasekmes prasti matematikos egzamino rezultatai turės inžinierių pasiūlai darbo rinkoje? Kaip sudominti šiandienos jaunimą mokslu? Kaip atrasti ir ugdyti talentus, kurie kurs rytojaus inovacijas?

Organizuodami šiuos pusryčius norime pabrėžti universiteto siekį, jog studentai ateityje turėtų ne vien duonos, bet ir laisvą pasirinkimą pasigaminti tokį sumuštinį, kuriame netrūktų ingredientų, dėl kurių sunkiai dirbo.

Į pusryčius taip pat pakviesti Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos bei Ekonomikos ir inovacijų ministerijos atstovai, LAMA BPO prezidentas, kitų Lietuvos aukštųjų mokyklų rektoriai.

Pusryčiai už mokslą vyks liepos 29 d. 10.00 val. (Saulėtekio al. 11, Vilnius – VILNIUS TECH)

 

Gabija Černeckaitė

Socialinių tinklų vadybininkė

Viešosios komunikacijos direkcija

Vilniaus Gedimino technikos universitetas – VILNIUS TECH

 

 

Panašūs straipsniai