Tragiška nelaimė kalnuose – žuvo žurnalistė Iveta Skliutaitė

Kauno žurnalistų bendruomenę sukrėtė skaudi žinia. Italijos kalnuose ketvirtadienio popietę žuvo žinoma žurnalistė, Lietuvos žurnalistų sąjungos narė Iveta Skliutaitė.

Apie tragedija pasibaigusią Ivetos kelionę į kalnus socialiniame tinkle paskelbė jos sutuoktinis. „Lietuvos ryto“ kolegoms šią skaudžią žinią patvirtino žurnalistės brolis.

Kaip praneša Italijos spauda nelaimė nutiko ketvirtadienio popietę. Iveta žuvo leisdamasi 1-uoju taku, kuris jungia keltuvo aikštelę ir Resegonės kalno viršūnę. Manoma, kad nelaimė nutiko dėl lietaus ir slidžių akmenų.

Šiuo metu I.Skliutaitės artimieji laukia daugiau informacijos iš Italijos pareigūnų. Sprendžiama, kaip į Lietuvą pargabenti žuvusiosios kūną.

Iveta buvusi Lietuvos žiniasklaidos dalimi daugiau nei  tris dešimtmečius paliko gilų pėdsaką ne tik pašnekovų, bet ir visų ją pažinojusiųjų širdyse. „Lietuvos ryto“ žurnaliste Iveta dirbo 25-erius metus. Šis darbas buvo ne tik jos profesija, bet ir gyvenimo būdas. Straipsniuose ji atspindėdavo ne tik miesto realijas, bet ir plačiausiai nušviesdavo stilingiausių Lietuvos ir užsienio žvaigždžių gyvenimus. Į Lietuvos žurnalistų sąjungą įstojo 2016-aisiais. Visada besišypsanti, optimistė, besidžiaugianti gyvenimu Iveta išliks mūsų atmintyje pavyzdys, kaip stipriai galima mylėti gyvenimą, jog kiekviena diena būtų verta įsimintiniausių akimirkų.

Kolegos žurnalistai reiškia nuoširdžią užuojautą šeimai ir artimiesiems.

Apie atsisveikinimą su žurnaliste Iveta Skliutaite Žurnalistų sąjunga praneš atskiru pranešimu.

 

Panašūs straipsniai