Žurnalistas Vidas Beitnaras naujasis NŽKA narys

Kovo 23-iąją Nacionalinė žurnalistų kūrėjų asociacija, pirmininkaujant Dainiui Radzevičiui, surengė nuotolinį posėdį, kuriame buvo nagrinėti aktualūs veiklos klausimai.

Į NŽKA priimti  Lietuvos žurnalistų sąjungos nariai vilnietė Virginija Majorovienė ir kaunietis Vidas Beitnaras, abu žurnalistikos mokslus baigę Vilniaus universitete, dirbo žurnaluose, laisvalaikį skyrė kūrybai.

Mūsų kolega V.Beitnaras yra išleidęs knygas: Valkatos laiškai. Kelionių nuotykiai, Kolonėlių degintojai. Vakarų roko muzikantai ir populiariausios grupės. Tai pat bendraautoris ir sudarytojas: Ozis Osbornas. Roko nusidėjėlis. Kingas Daimondas. Kaukolių kolekcionierius. Europa (kartu su Augiu Kazlausku); Mongoliškos glamonės. Romanas. Vaidoto Oškinio leidykla,; Debesys neturi namų. Spaudvita; Bėgimas ateitin. Atgimimo ir nusivylimo laikotarpių publicistika; Subliūškę anekdotai. Kelionių paroraščiai.

Tikraisiais meno kūrėjais gali tapti visi LŽS nariai kūrėjai: rašantys knygas, kuriantys menines nuotraukas, filmus (scenaristai, režisieriai, operatoriai) ir kiti.

Beveik dvi valandas vykusiame posėdyje NŽKA nariai dalykiškai didkutavo apie kūrybinius konkursus, individualias stipendijas žurnalistams kūrėjams ir kita.

Nutarta Nacionalinės žurnalistų kūrėjų asociacijos atsakaitinę konferenciją nuotoliniu būdu surengti balandžio 23-iąją, 13 val.

Panašūs straipsniai