Pratęstas terminas teikti darbus Finansų ministerijos rengiamame konkurse

Iki sausio 3 dienos pratęstas terminas teikti darbus Lietuvos Respublikos finansų ministerijos 2020 metų žurnalistų ir tinklaraštininkų konkurse.

Ketvirtąjį kartą apdovanosime Europos Sąjungos investicijų efektyvumą Lietuvoje profesionaliausiai tyrinėjančius žurnalistus, redaktorius bei komentatorius, skelbiama orgnizatorių pranešime. Taip pat apdovanojimai bus skiriami už išskirtinius straipsnius, laidas, komentarus ir įrašus socialiniuose tinkluose.

Šio kūrybinio konkurso tikslas – skatinti žurnalistus ir tinklaraštininkus įsitraukti į ES struktūrinių fondų investicijų Lietuvoje panaudojimo efektyvumo analizę bei skatinti diskusijas apie ES lėšomis įgyvendinamus socialinius ir ekonominius pokyčius.

Nugalėtojus išrinks ekonomikos ir žiniasklaidos ekspertų komisija. Geriausieji bus iškilmingai apdovanoti konkurso prizais bei piniginėmis premijomis (žr. konkurso nuostatus).

Kviečiame aktyviai dalyvauti ir laukiame Jūsų darbų! Jeigu kils klausimų – rašykite. Iki sausio 3 d. (imtinai) kviečiame pateikti paraiškas el. paštu konkursas@prservice.lt

Panašūs straipsniai