Kauniečių gretas papildė kolega iš Vilniaus

Šią savaitę Kaune darbus pradėjo žurnalistas Valdemaras Šukšta. Trejus metus Vilniuje, 15min redakcijoje naujienų redaktoriumi dirbęs Valdemaras, pakeitė ne tik miestą, bet ir redakciją ir įsidarbino LRT naujienų portalo žurnalistu Kaune. Taip papildydamas Kauno LRT skyriaus kolektyvą.

Nedažnas ryžtasi keisti gyvenamąją vietą, tačiau, kaip sako pats V.Šukšta, persikėlimas į Kauną – tai naujas etapas jo gyvenime: „Labai norėjau dirbti žurnalistu, tad, persikraustymas buvo maža kaina dėl laimės“.

Iki šiol Kaune buvęs tik svečias, kolega, bando prisijaukinti Kauną ir skuba pažinti miestą.

„Pirmas įspūdis: skambės gal keistai, bet Kauną daugiau esu matęs būdamas prie vairo, nei pėsčias, tai man patiko, kad čia eismas tvarkingesnis. Vilniuje, drįsčiau teigti, kad yra per daug šviesoforų, dėl ko pailgėja ir pasunkėja kelionė, o čia taip lengvai ir greitai nulėkdavau iš vienos vietos į kitą. Gal tik tiek, kad Kaune daug žiedinių sankryžų, bet, manau, kad tai į gerą, vis sklandžiau judėti“, – įspūdžiais apie miestą dalijasi V.Šukšta.

Grįžtant prie darbo, Valdemaras dirbs aktualijų žurnalistu. Vadinasi teks suktis tiek politikos, tiek verslo, tiek kitose temose, kurios susijusios su Kaunu.
„Kokios temos pačiam įdomiausios sunku pasakyti, dar neradau savo nišos. Domina daug sričių ir kol kas neradau katra yra arčiausiai širdies, bet tikiuosi, dirbdamas tuo vadinamu universaliu žurnalistu, surasiu, kurios temos man yra įdomiausios“, – paklaustas kokios temos sekasi geriausiai sako V.Šukšta.

Linkime naujajam kolegai sėkmės, greičiau susipažinti su Kaunu ir čia dirbančiais kolegomis.

Panašūs straipsniai