Naujo sezono nauji ir tęstiniai darbai

Ieva Dyraitė

Lietuvos žurnalistų sąjungos Kauno apskrities skyriaus valdybos nariai, posėdžiauja kiekvieno mėnesio pirmąjį pirmadienį. Posėdžiuose aptariami svarbiausi skyriaus darbiniai klausimai, žurnalistų kasdienės aktualijos bei ateities planai.

Šią savaitę vykusiame valdybos posėdyje, kuriame dalyvavo beveik visi nariai, buvo aptarti Kauno žurnalistų svetainės tobulinimo būdai, diskutuota, kokios naujienos yra svarbios ir turi dažniau patekti į šią svetainę.

Skyriaus pirmininkas Vidas Mačiulis pabrėžė, kad svarbu, jog kuo daugiau žurnalistų prisidėtų prie rašančių kolegų puslapyje www.kaunozurnalistai.lt ir drąsiau pasakotų istorijas susijusias su kasdieniais žurnalistiniais darbais, ar pasiekimais.

Aptarta, kaip skatinti jaunuosius žurnalistus aktyviau įsitraukti į žurnalistų sąjungos veiklą, kaip stiprinti tarpusavio bendradarbiavimą.

Valdybos narė Dalia Teišerskytė pasidžiaugė, kad jos kūrybos eilėraštis sulaukė didžiulio pasisekimo viešojoje erdvėje ir pažadėjo savo kūryba pasidalinti ir su www.kaunozurnalistai.lt portalo skaitytojais.

Taip pat kalbėta apie Biržuose buvusį Lietuvos žurnalistų sąjungos Tarybos posėdį bei jame pristatytas naujienas.

Valdybos nariai aptarė, kokie svarbiausi renginiai ir minėjimai laukia šį sezoną.

Panašūs straipsniai