Vietoje kompiuterio, fotoaparato, mikrofono – oranžinis kamuolys!

www.kaunozurnalistai.lt inf.



Zurn._TV3_didele.jpg


Žurnalistai irgi tampa … krepšininkais! Aštunti metai iš eilės rašančius, filmuojančius, komentuojančius kolegas vienai dienai oranžiniu kamuoliusujungė Lietuvos sporto žurnalistų federacija, vadovaujama Tautvydo Vencevičiaus.

Kauno ,,Žalgirio“ mokyklos dviejose salėse buvo surengtas Lietuvos žurnalistų VIII krepšinio turnyras, kuriame dalyvavo šešios komandos.





Zurn._Vencevicius_II.jpgGaila, bet dažniausiai laimintys kauniečiai ir panevėžiečiai žurnalistai šiemet nesugebėjo suburti savo ,,penketuko“. Tiesa, pirmąkart portalo www.basketnews.lt suburtoje ekipoje yra kauniečiai Jonas Miklovas, Karolis Tiškevičius, Jonas Lekšas ir kiti.

(Nuotraukoje: LSŽF prezidentas Tautvydas Vencevičius)


Nauja ir Marijampolės komanda, sudaryta iš Suvalkijoje gimusių, bet dabar Vilniuje gyvenančių ir dirbančių plunksnos brolių. Ir kitose komandose žaidė Kauno ,,žmonės“, pavyzdžiui TV3 kūrybos direktorius Arvydas Rimas.


TV3 komanda tapo Lietuvos žurnalistų VIII krepšinio turnyro nugalėtoja (viršutinė nuotrauka), o ekipos žaidėjas Juozas Skara pateko į turnyro MVP trejetuką kartu su Laurynu Ribaku („Lietuvos rytas“) ir Mantu Patašiumi („Press’as“).


Antrąją vietą turnyre užėmė „Lietuvos ryto“ ekipa, patyrusi vieną pralaimėjimą (prieš TV3), trečiąją iškovojo pernykščiai čempionai – „Press‘o“ krepšininkai. IV – VI vietos buvo išaiškintos pagal įmestų ir praleistų taškų santykį, nes trys ekipos iškovojo vienodai pergalių.

 Ketvirtoji vieta atiteko „BasketNews“, penktoji – LRT ir šeštoji – Marijampolės komandai (apatinė nuotrauka).


Šiandien, sekmadienį, 16.30 val. prasidės ,,Lietuvos ryto“ televizijos laida ,,Krepšinio pasaulyje“, Žiūrovai pamatys ne tik trenerį Rimą Kurtinaitį, žaidėją Kerrą Krisą su šauniais ,,Žalgirio“ vyrais, bet ir visus Lietuvos žurnalistų VIII turnyro dalyvius ir kolegų interviu šiai laidai. Bus įdomu, nes žurnalistams šį kartą skirta daugiau laiko nei Eurolygos apžvalgai…


Zurn._Marijampole._Didele.jpg

Panašūs straipsniai