LRT naujame sezone: laikas prie ekrano gali būti prasmingas

www.lrt.lt informacija

Oganauskas._Didele.jpg

Visuomeninis transliuotojas seniai neturėjo sezono, kuriame pristatytų tiek naujienų – rugpjūčio 23-iąją, minėdama Baltijos kelio 30-metį, LRT TELEVIZIJA žiūrovus supažindins su netikėtomis ir ambicingomis laidomis, atspindinčiomis LRT misiją ir įrodančiomis, kad laikas prie ekrano gali būti prasmingas.

LRT generalinės direktorės pavaduotojas Gytis Oganauskas (nuotraukoje) pasakoja, kad dalis naujų laidų prasidės nuo rudens, kitų debiutas – po Naujųjų metų. Forma ir turiniu projektai bus labai skirtingi, bet kokybiški, gerokai atnaujinsiantys televizijos tinklelį.

„Ieškojome laidų, kurios padėtų išpildyti LRT misiją – informuotų, analizuotų, skatintų savivoką. Siekiame žiūrovo jausmo, kad laikas, praleidžiamas prie televizoriaus, yra prasmingas. Pastaraisiais metais matydami augantį mūsų televizijos žiūrimumą, tikime, kad visuomenė yra pasiruošusi kokybiniams pokyčiams“, – teigia G. Oganauskas.

Naujame sezone žiūrovai išvys didelę dalį jau pamėgtų laidų – „Auksinį protą“, „LRT forumą“, „Vartotojų kontrolę“, „Tūkstantmečio vaikus“, „Beatos virtuvę“, „Klauskite daktaro“, „Istorijos detektyvus“, „Duokim garo“, „Ryto suktinį“, „Nacionalinę ekspediciją“ ir kitus LRT tapatybės dalimi tapusius projektus.

LRT TELEVIZIJOS eteryje nuo rudens taip pat pasirodys „Bloga mergaitė“. Iki šiol portale LRT.lt matytas aktualus lietuviškas serialas prie ekranų lauks visų šeimos narių. Kaip ir plačiam žiūrovų ratui skirtos „Daiktų istorijos“, atkeliaujančios iš LRT PLIUS kanalo, kurio naujasis sezonas prasidės rugsėjo 30-ąją, o gerokai atsinaujinęs jo turinys bus pristatytas netrukus.


LRT_logo_didele.jpg

Panašūs straipsniai