Nacionalinės žurnalistų kūrėjų asociacijos valdyba nutarė…

www.kaunozurnalistai.lt
NZKA._Didele.jpg

NZKA logo I_2.jpgGegužės 29-ąją, trečiadienį, Vilniaus žurnalistų namuose įvyko NŽKA valdybos posėdis, kuriame dalyvavo pirmininkas Dainius Radzevičius, nariai Aurelija Arlauskienė, Vidas Mačiulis, Raimondas Polis, Gerimantas Statinis, Aldona Žemaitytė. 

Nacionalinės žurnalistų kūrėjų asociacijos valdyba vienbalsiai patvirtino NŽKA pirmininko pavaduotojus – Aureliją Arlauskienę, Povilą Sigitą Krivicką, Raimondą Polį, Joną Staselį.


Nutarta NŽKA metinę konfereneciją surengti Vilniaus žurnalistų namuose rugsėjo 13-ąją,  13 val.

Konferencijoje kviečiami dalyvauti visi nariai, kurių dabar įskaitoje  yra devyniasdešimt devyni. Vieni yra aktyvūs šioje kūrybinėje bendruomenėje, kiti įstojo ir … pamiršo savo pareigą.

Nutarta, tie NŽKA nariai, kurie iki liepos 31 d. nesumokės nario mokesčio už šiuos metus, bus pašalinti iš Asociacijos ir praras Lietuvos kultūros ministerijos patvirtintą tikrojo meno kūrėjo statusą.

Valdybos posėdyje patvirtinta nauja almanacho ,,Žurnalistika“ redakcinė kolegija: Jolanta Beniušytė, Aldona Žemaitytė, Audronė Nugaraitė, Vytas Urbonas, Domijonas Šniukas, Henrikas Vaitiekūnas, Jonas Staselis, Aurelija Arlauskienė. 

Vienbalsiai nutarta į Lietuvos meno kūrėjo ir meno kūrėjų organizacijos statuso suteikimo tarybą deleguoti žurnalistę Aureliją Arlauskienę. Ji, kartu su Audrone Nugaraite ir Povilu Sigitu Krivicku, taip pat patvirtinta ir į Juozo Tumo-Vaižganto 2019 metų premijos vertinimo komisijos nare. 

Nuotraukose: Nacionalinės žurnalistų kūrėjų asociacijos valdybos posėdis (viršuje); Naujieji NŽKA pirmininko pavaduotojai Aurelija Arlauskienė ir Raimondas Polis (apačioje)
www.kaunozurnalistai.lt

NZKA._1_Didele.jpg



Panašūs straipsniai