Žurnalistinė Audronės ir Gedimino Jankų šeima pasiryžo…

www.kaunozurnalistai.lt inf.

Jankai._Didele. Paskutine_3.jpg


Ne tik Kaune, bet ir Lietuvoje yra gerai žinomi žurnalistai Audronė ir Gediminas Jankai. Abu yra ne Lietuvos žurnalistų sąjungos ir Nacionalinės kūrėjų asociacijos nariai. Abu apdovanoti medaliu ,,Už nuopelnus žurnalistikai“. Abu rašo knygas. Gediminas yra ir Lietuvos rašytojų sąjungos narys.
Neatsitiktinai minime šią žurnalistinę šeimą…

Rinkėjai, gavę kandidatų į Kauno miesto savivaldybę sąrašus, juose ras   Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (NR.2) iškeltų žurnalistų Audronės Jankuvienės, kuri įrašyta trečiąja ir Gedimino Jankaus – penktuoju, pavardes.


Talentingas kūrėjas ir valstybės tarnautojas Gediminas Jankus į politiką sugrįžta po dvidešimties metų. Jis, kaip ir jo žmona Audronė, yra laisvi, nepriklauso partijai,  sąjungai ar komitetui. 


A.Jankuvienė 2016 metais dalyvavo rinkimuose į Lietuvos seimą. Ji pateko į antrą turą Centro-Žaliakalnio apygardoje ir gavo net 44 proc. kauniečių balsų (nežymiai laimėjo Gabrielius Landsbergis). 


Kauno miesto savivaldybei yra reikalingi darbštūs, dori ir principingi nariai. Tokie, kokie gyvenime yra mūsų kolegos, turintys gerų idėjų ir planų dėl gimtojo miesto žmonių gerovės .

Tie, kurie nori, kad Kaunas klestėtų, turi susipažinti su kandidatų į miesto savivaldybę biografijomis, darbavietėmis, pasiekimais ir būsimais užmojais.

 Apie A. ir G.Jankus skaitykite ,,Kauno dienos“ internetinėje svetainės publikacijose:
http://m.kauno.diena.lt/…/busime-atsakingi-uz-kauno-ekonomi…. ir http://m.kauno.diena.lt/…/kaunas-ryskus-baltijos-kulturos-c…

Jeigu žurnalistai Audronė ir Gediminas bus išrinkti, žinome, jie tikrai pateisins kauniečių pasitikėjimą. Beje, rinkiminiame A.Jankuvienės lankstinuke yra ir LŽS Kauno apskrities skyriaus valdybos pirmininko Vido Mačiulio mintys apie kolegę – kandidatę į savivaldybės narius.


Nuotraukoje: Žurnalistinė  Gedimino ir Audronės Jankų šeima

Nuotr. iš asmeninio albumo

Panašūs straipsniai