Užuojauta LŽS nariui Jonui Dirsei, mirus jo seseriai Aušrai



Vainikas II_8.jpg

Gedulas lydės visur mus

Koks buvai ir koks esi,

Vos tik gimę, mirčiai klusnūs

Amžinybės ilgesy… 



(Bernardas Brazdžionis)








Buvęs Lietuvos televizijos operatorius, Lietuvos žurnalistų sąjungos narys Jonas Dirsė spalio 16-tosios pavakarę Raudonojo kryžiaus ligoninės palatoje, kur trumpai gydėsi, sužinojo, kad mirė jo sesuo medikė


AUŠRA VAITKEVIČIENĖ

(1948 – 2018).


Netikėta ir skaudi ši žinia pasiekė mūsų kolegą Joną. Dar šią vasarą jis  kartu su seserimi Aušra palaidojo po sunkios ligos mirusį brolį Aloyzą Dirsę. Dabar ir jaunesnė Jono sesuo iškeliavo Amžinybėn. Per vienerius metus – dvi netektys. Toks likimas…

Aušra Dirsytė – Vaitkevičienė, baigusi tuometinį Kauno medicinos institutą, buvo paskirta į Klaipėdos ligoninę, kur daugelį metų buvo gydytoja orologė. Paskutiniais metais, prieš išeidama į užtarnautą poilsį, gydytoja ji dirbo Kauno Kalniečių poliklinikoje.






vainikas 3 II_5.jpgUrna su velionės Aušros Vaitkevičienės palaikais pašarvota Kauno šv. Dvasios bažnyčios šarvojimo salėje (Milikonių g. 18). 

Šv. Mišios už velionę aukojamos spalio 19-ąją, penktadienį, 8 val. Urna į Karklės kapines Klaipėdos rajone, kur ilsisi ir Aušros vyras, išvežama 10 val.

Velionės dukrą RŪTĄ ir jos šeimą, brolį JONĄ ir jo artimuosius dėl skaudžios netekties, mirus mylimai mamai ir seseriai, nuoširdžiai užjaučia Lietuvos žurnalistų sąjungos Kauno apskrities skyriaus valdybos ir žurnalistikos senjorų klubo MES nariai.


Panašūs straipsniai