LŽS gimtajame mieste – filosofas, rašytojas, publicistas Arvydas Juozaitis

www.kaunozurnalistai.lt inf.

Juozaitis_zurr._nam._didele.jpg

Kauno žurnalistų namuose svečiavosi Lietuvoje gerai žinomas Lietuvos sąjūdžio iniciatorius, filosofas ir publicistas, buvęs plaukikas Monrealio olimpinių žaidynių bronzos medalio laimėtojas Arvydas Juozaitis. 

Spaudos konferencijų salėje su grupes bendraminčių A.Juozaitis diskutavo įvairiais mūsų gyvenimo ir politikos klausimais.


Svečias nuoširdžiai bendravo ir su LŽS Kauno apskrities skyriaus valdybos pirmininku Vidu Mačiuliu.






Juozaitis._Zapy__kis_II.jpgArvydas Juozaitis – buvęs leidinio ,,Sąjūdžio žinios“, laikraščių ,,Šiaurės Atėnai“ ir ,,Naujoji Romuva“ redaktorius. 

Už aktualius eseistinius ir publicistinius straipsnius 1992 metais LŽS nariui Arvydui Juozaičiui buvo paskirta dr. Vinco Kudirkos premija. 

Toks aukštas įvertinimas mūsų kolegą įkvėpė naujiems kūrybiniams ieškojimams.. Jis parašė ir išleido dešimt knygų, kurios buvo puikiai įvertintos. Dabar Lietuvoje rengiamos naujos knygos sutiktuvės…


Rugpjūčio 28-ąją (antradienį), 18 val. Zapyškio bibliotekoje įvyks susitikimas su rašytoju ir publicistu Arvydu Juozaičiu. Bus pristatoma jo naujoji knyga ,,Tėvynės tuštėjimo metas”. 


Kviečiame kolegas į susitikimą su Vinco Kudirkos premijos laureatu Arvydu Juozaičiu, kuris visada mielai atvyksta į Kauną ir džiaugiasi, kad šiame mieste 1929 metais buvo įkurta Lietuvos žurnalistų sąjunga. 

Tikriausiai kitąmet, kai Kaune minėsime LŽS įkūrimo 90-metį, Arvydas Juozaitis bus kartu su mumis. O jeigu jis kandidatuos į Lietuvos prezidentus, mieste prie Nemuno ir Neries susitiksime dažniau…

Mūsų svetainės ,,Komentaruose” skaitykite Arvydo Juozaičio mintis ,,Lietuva yra čia”

Nuotraukose:
Arvydas Juozaitis Kauno žurnalistų namuose ir pakvietimas į filosofo, publicisto, rašytojo naujos knygos pristatymą Zapyškio bibliotekoje


Juozaitis_z.n._2_didele.jpg


Panašūs straipsniai