Ignas Andriukevičius – naujas LRT televizijos Žinių … veidas!

www.kaunozurnalistai.lt ir www.lrt.lt inf.

Andriukevicius Ignas. didel._1.jpg


Visą savaitę LRT televizijos laidose ,,Labas rytas, Lietuva“ ir ,,Lietuvos diena“ žiūrovus su pasaulio ir šalies supažindino Ignas Andriukevičius. Gimęs Alytuje jis ilgus metus gyveno Kaune.

 2006 – 2016 metais I. Andriukevičius studijavo ir baigė Juozo Gruodžio konservatoriją bei Kauno technologijos universitetą. Jis dirbo radijo stotyje ,,Kelyje“ ir INIT televizijoje. Iš Dzūkijos – per Kauną į Vilnių, toks gabaus vaikino gyvenimo kelias… Sėkmės ir kūrybinio įkvėpimo, Ignai! 


Štai kaip savo naują darbuotoją pristato LRT:

,,1990-aisiais, kartu su Lietuvos nepriklausomybe gimęs I. Andriukevičius – ne naujokas nacionalinėje televizijoje. Žiūrovai jį prisimena kaip vaikų ir moksleivių dainų konkurso „Dainų dainelė“, TV viktorinos „Paklausk Lietuvos“ vedėją. „Žiniuko“ amplua I. Andriukevičiui – ne naujiena. Pastaruosius pusantrų metų jis rengė ir vedė žinias INIT televizijoje.

Naujasis LRT žinių veidas neslepia apsidžiaugęs kvietimu prisijungti prie nacionalinio kanalo.

„Atsiradau LRT TV naujienų tarnyboje netikėtai. Iki tol LRT koridoriais keliolika kartų jau buvau vaikščiojęs ir jaučiau, kad jie darosi savi. Jei ir būdavo momentų, kai pasvajodavau, kad darbas LRT prilygtų svajonių darbui, tai mažai tikėjau, kad galiu tapti LRT naujienų tarnybos dalimi.


Iššūkis teko rimtas, bet mane supa žmonės, kurie man yra autoritetai, todėl dar ilgai turėsiu į ką lygiuotis, o jie sėdi šalia. Pirmosios dienos kupinos jaudulio, bet laikui bėgant, tikiu, jį pakeis patirtis“, – pasakoja I. Andriukevičius.


Fotografo Pauliaus Lileikio (LRT) nuotraukoje: TV žinių vedėjas Ignas Andriukevičius

Panašūs straipsniai