LRT rengiasi iššūkiui – istorinei multimedijų transliacijai

LRT inf.

LRT_inic._Didele.png


Pirmą kartą Lietuvos istorijoje vyks nenutrūkstama 100 valandų transliacija. Projekto iniciatorė ir vykdytoja – LRT.

„Tai bus unikali multimedijų transliacija, skirta Valstybės atkūrimo 100-mečiui paminėti. Iki šiol Lietuvoje niekas to nėra daręs, tad mums tai didžiulis iššūkis ir atsakomybė. Iš vienos vietos be perstojo 100 valandų transliuos televizija, radijas ir portalas. Sėkmingai įveikę šį iššūkį, įžengsime į naująjį LRT sezoną“, – pasakoja LRT generalinė direktorė Monika Garbačiauskaitė-Budrienė.


Projektas „100 valandų“ vyks Vilniaus širdyje – Lukiškių aikštėje – rugpjūčio 27-31 dienomis.


 Specialiai įrengtoje LRT scenoje-palapinėje nenutrūkstamai dirbs visos trys LRT medijos: radijas, televizija ir internetas. 

Tiesiogiai iš Lukiškių aikštės transliuos svarbiausios, auditorijos labiausiai mėgstamos LRT laidos: „Panorama“, „Ryto garsai“, „Labas rytas“, „Lietuvos diena“, „60 minučių“, „Nacionalinė ekspedicija“, „Beatos virtuvė“ ir kt., prisistatys naujos LRT laidos, vaikų, jaunimo muzikos projektai, gyvai koncertuos Ieva Zasimauskaitė, varžysis didžėjai, bus rodomi lietuviški filmai. 

LRT generalinė direktorė kviečia į transliaciją aktyviai jungtis ir praeivius – Lukiškių aikštės lankytojus, aplinkinių biurų tarnautojus, Vilniaus svečius ir visus kitus pamatyti gyvą transliaciją, susipažinti su vedėjais, laidų transliacijų specifika.

„100 valandų“ transliaciją ketinama užfiksuoti kaip Lietuvos rekordą.

Panašūs straipsniai