LŽS narė Lilija Stoškienė sulaukė auksinių vestuvių. Didžiuojamės!

www.kaunozurnalistai.lt inf.

Stoskai_didele.jpg


Lietuvoje pirmieji gegužės ir birželio mėnesių sekmadieniai  yra ypatingi…

Tai Motinos ir Tėvo dienos, kurių niekada neužmiršta mūsų kolegės Lietuvos žurnalistų sąjungos narės Lilijos Stoškienės ir jos vyro inžinieriaus, buvusio puikaus vadovo Juozo Stoškaus dukra Aistė Korbutė, taip pat žurnalistė sūnūs Alvis ir Vaidas Stoškai ir jų gražios atžalos. 





Stoskiene_bazn._II.jpgSveikinimų bus ir rytoj, birželio trečiąją, kai mylimą Juozą su švente sveikins žmona, dukra, sūnūs, vaikaičiai. 

2018-ųjų Motinos diena Lilijai buvo dviguba šventė. Išvakarėse ilgametė žurnalistė L.Stoškienė su vyru Juozu šoko auksinių vestuvių puotoje.

Jaunieji sakė, kad per pusę amžiaus jųdviejų romantiška meilė tapo tikru santykių grynuoliu. 


Apsupti vaikų Alvio, Vaido ir Austės šeimų, šešių anūkų ir dviejų proanūkių bei ilgus metus kartu „pūdą“ druskos valgiusių bičiulių sutuoktiniai sukosi „Spaudos valso“ ritmu, prieš tai palaiminti kunigo, Švč.Mergelės Marijos ėmimo į dangų (Vytauto Didžiojo) bažnyčios rektoriaus Kęstučio Rugevičiaus. 



LŽS Kauno apskrities skyriaus valdybos vardu pirmininkas Vidas Mačiulis tradicinės spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dienos šventės metu nuoširdžiai pasveikino savo kolegę ir jos šeimą gražios sukakties proga. 









Stoskiene_3_apd._II.jpgKauniečių žurnalistų vadovas prisipažino, kad jis kolegas su auksine santuokos sukaktimi sveikina vos antrąkart (pirmasis su žmona buvo jau Amžinybėn iškeliavęs LŽS narys Jonas Bačiulis). 

Priežastis paprasta – nedaug mūsų žurnalistinėse šeimose būna tokių garbingų vestuvių. Vieni pakeičia žmonas arba vyrus, kiti – jau neturi sveikatos ar noro švęsti. Gal kai kurie tai daro paslapčiom, kad kolegos nesužinotų?


Puiku, kad Lilija ir Juozas Stoškai ne tik garbingai atliko savo gyvenimo pareigą, užaugino tris vaikus, bet ir gražiai atšventė puikią sukaktį. 


 Linkime jiems sulaukti dar daug gražių asmeninių švenčių, kasdien džiaugtis šeimos ir bičiulių artumu. Ir tegul visiems mums, kauniečių Stoškų šeimos pavyzdžiu, pasiseka su savo antrąja puse sveikiems drūtiems sulaukti bent po penkiasdešimt auksinių santuokos metų! 


Nuotraukos iš Stoškų asmeninio albumo ir LŽS nario  fotografo Ričardo Šaknio nuotr.



Stoskai__Vaz._didl..jpg

Panašūs straipsniai