Kolegos, susitiksime gegužės 12-ąją kauniečių ,,Vasaros olimpe?"

plakatas_01.jpg



Dvidešimt šeštąjį kartą gegužės 12-ąją, šeštadienį, 14 val. LŽS Kauno apskrities skyrius rengia Spaudos balių. Žurnalistų lauko kavinėje ,,Vasaros olimpas” (V.Putvinskio g. 48), tai bus jau penkioliktas susitikimas. Meteorologai pranašauja puikų orą (dar nė karto vėsa ar lietus nesugadino nuotaikingą žurnalistų ir jų svečių nuotaiką). 

Šiemet, kaip ir visada, tradicinėje šventėje spaudos, radijo ir televizijos žurnalistus ir jų svečius, kuriems oficialių pakvietimų nesiunčiame,  patiekalais iš savo produkcijos vaišins  ,,Kauno grūdų” įmonių (KG Group) virėjos, degustacijai naujų gėrimų pateiks UAB Volfas Engelman kolektyvas.

PROGRAMA,  skirta Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dienai:

13.45 val. Kauno pučiamųjų orkestro ,,Ąžuolynas“ koncertas;

14.15 val. Sveikinimai ir linkėjimai Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dienos, taip pat Kauno televizijos 50-mečio proga;  Kauno miesto savivaldybės sidabrinių medalių ,,Kaunas. Atkurtai Lietuvai 100 metų” įteikimas; naujų LŽS narių pristatymas

14.30 val. Pirmojo Lietuvos radijo pranešėjo Petro Babicko vardo ir Kauno prekybos pramonės, amatų rūmų įsteigtos premijų įteikimas; ,,Žurnalistikos riterio“ vardo suteikimas; 2018 metų Vinco Kudirkos premijos laureato Juozo Kundroto pagerbimas.

15. 00 val. Muzika gerai nuotaikai ir šventinės vaišės.

Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dienai skirtoje šventėje kviečiami dalyvauti Lietuvos žurnalistų sąjungos ir Lietuvos žurnalistų draugijos nariai, V.Kudirkos, V.Gedgaudo ir P.Babicko premijų laureatai, miesto žiniasklaidos atstovai, buvę Kauno radijo ir televizijos darbuotojai.

Pirmiausia, gegužės 12-ąją, 12 val. buvę LRT Kauno redakcijos darbuotojai kviečiami į susitikimą S.Daukanto gatvė 28 A, kur veikia įdomi radijo imtuvų paroda, o TV ekrane bus parodytos akimirkos iš redakcijos istorijos, Tylos minute pagerbi Išėjusieji Amžinybėn. Susitikime su kauniečiais dalyvaus naujoji LRT generalinė direktorė Monika Garbačiauskaitė – Budrienė.

Renginį organizuoja LŽS Kauno apskrities skyriaus valdyba

Dailininko Algimanto Snarskio plakatas ,,Žurnalistų balius”

Panašūs straipsniai