Žiniasklaida turi žinoti. „Alkoholio draudimas: kaip nustatyti ribą tarp reklamos ir informacijos?“

Brigita SABALIAUSKAITĖ, LŽS pirmininko pavaduotoja

Istatymai_pies._didele.jpg

Balandžio 6-ąją, penktadienį, 14 val. Kauno žurnalistų namuose (Putvinskio g. 48, II a., įėjimas iš kiemo), vyks Lietuvos žurnalistų sąjungos praktinis seminaras žiniasklaidai ir viešųjų ryšių specialistams, kurio tikslas aptarti nuo š.m. sausio 1-osios įsigaliojusius alkoholio reklamos draudimus ir su jais susijusią problematiką. 

Pagrindinis seminaro pranešėjas, suteiksiantis daug naudingų praktinių įžvalgų – Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamento (NTAKD) Tabako ir alkoholio skyriaus vedėjas Jurgis KAZLAUSKAS. 

Seminare taip pat pakviesti dalyvauti ir Kaune veikiančios alkoholio pramonės atstovai, tad tikimės ne tik naudingų mokymų, bet ir įdomios diskusijos





Seminaro programa:
Taure_su_vynu_II.jpg


„Alkoholio reklamos draudimas: nuo š.m. sausio 1 d. įsigalioję pasikeitimai ir su tuo susijusi problematika, pažeidimai ir gresiančios nuobaudos“.

Jurgis KAZLAUSKAS, NTAKD Tabako ir alkoholio skyriaus vedėjas

„Trys informacijos drambliai ant kurių laikosi žiniasklaida: žurnalistinis turinys, komunikacijos specialistų turinys, reklamos agentūrų turinys – reklama. Trapi riba tarp „dar galima“ – „jau 

draudžiama“:

Brigita SABALIAUSKAITĖ, žurnalistė, komunikacijos specialistė, portalo „Kas vyksta Kaune“ redaktorė.

„Netolygios sąlygos verslo įvaizdžiui: alkoholio reklamos draudimai VS alkoholio gamintojų korporatyvinė komunikacija“:

Mantas MATUKAITIS, „Volfas Engelman“ Marketingo vadovas

















Konkurso_pies._A_z_25_II.jpg


Diskusijos:

Moderatorius Dainius RADZEVIČIUS, Lietuvos žurnalistų sąjungos pirmininkas


Maloniai kviečiame dalyvauti Kaune ir Kauno regione dirbančius žiniasklaidos darbuotojus, vadovus, viešųjų ryšių specialistus bei Kaune veikiančios alkoholio pramonės atstovus.

Seminaras nemokamas

Apie savo dalyvavimą prašome pranešti el.p. brigita.sabaliauskaite@gmail.com arba parašyti PM Facebook Brigita Sabaliauskaitė iki  balandžio 5 d.


Kauniečio dailininko, Lietuvos žurnalistų sąjungos nario Vladimiro Beresniovo (Vlaber) piešiniai

Panašūs straipsniai