Tema žurnalistiniam tyrimui. Už Lietuvos vėliavos iškėlimą – 627,45 eurai!..

www.kaunozurnalistai.lt inf.
kompas_www_II_did.jpg








































Iš pradžių nepatikėjome, ką pasakė į Lietuvos žurnalistų sąjungos  Kauno apskrities skyrių paskambinęs kaunietis, gyvenantis devynaukštyje Studentų gatvė Nr.14 , o šį daugiabutį aptarnauja UAB ,,Kauno butų ūkis“.
,,Kauno butų ūkio”, kaip ir kitomis panašios paskirties įstaigomis, žmonės yra  dažnai nepatenkinti, tačiau faktas, kurį atskleidė pilietiškas kaunietis Aleksandras Sabutis, verčia ne aikčioti, bet ir skambinti visais varpais, kad prabustų ne tik miesto gyventojai, bet ir pareigūnai, kurie turi sutramdyti valdininkų gobšumą,  varganų žmonių apgaudinėjimą, o gal net ir pinigų pasisavinimą…





Butas_2_II.jpgOficialus šio daugiabučio gyventojų atstovas AleksandrasSabutis su širdgėla ištarė“:

 ,,Kauno butų ūkis“ paniekino ne tik mus, bet ir valstybės tautinę vėliavą. Ir ne sovietiniais laikais, o  mūsų Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo šimtmečio dieną! Už tai, kad ne dėl pilietinės pareigos, o pagal sutartį  prie daugiabučio  vasario 16-ąją iškėlė  Lietuvos trispalvę, iš Studentų gatvėsnamo Nr.14 kaupiamojo fondo pasiėmė  net … 627,45 eurus!?

Namo gyventojai, kurių didžioji dauguma yra pensijinio amžiaus. apie tai net nežinojo, nes jie, kaip ir jų oficialiai išrinktas namo atstovas,  pranešimo iš butų ūkio tarnybos apie atliktus darbus, nes ir aktų niekada nereikia pasirašyti,  negavo. Tokia tvarka?

Gerai, kad yra visažinis, ir kol kas dar  neslepiantis internetas www.manokaunas.lt, savitarnos meniu), kur  yra įdėta nuoroda: 
,,Nuo 2018 m. sausio 2 d. bendrovės Kauno butų ūkio klientų lauksime tik aptarnavimo centre ,,Mano Kaunas“ Statybininkų g. 3 (įėjimas iš S. Žukausko g.).”


Nuotraukoje: Namas Studentų g.14, prie kurio ,,Kauno butų ūkio” darbuotojai už  vienkartinį vėliavos iškėlimą Vasario 16-osios proga pasisavino iš gyventojų net 627,45 eurus
Kolegoms, kurie nebijo įžūlių valdininkų, siūlome pasiimti išklotinę apie UAB ,,Kauno butų ūkis“ atliktus darbus Studentu gatvėje Nr.14, ir susitikti su vadybininku Linu Padriezu (Chemijos g.18, tel. 880020000,El.p. linas.padriezas@kbu.lt), ir paklausti:

 Kodėl šis vadybininkas 2018-ųjų vasario 16-ąją paniekino laisvos ir nepriklausomos Lietuvos žmones ir daugiau kaip šešiais šimtais eurų įvertino savo  ar pavaldinių prisilietimą prie tautinės vėliavos … koto ir jo surūdijusio laikiklio?

Namo gyventojų susirinkime 2017 metais išrinktas atstovas Aleksandras Sabutis pasiruošęs žiniasklaidai atskleisti dar daugiau UAB ,,Kauno butų ūkį“ kompromituojančių faktų, kurie turėtų sudominti  net ir teisėsaugos pareigūnus.



Butu_ukis_didele.jpg

Panašūs straipsniai