,,Žinių radijo“ dovana Kauno žurnalistų namams

www.kaunozurnalistai.lt inf.

Ziniu_radijas_2_didelis.jpg
Lietuvos valstybės šimtmečio išvakarėse Kauno žurnalistų namus pasiekė netikėta dovana – proginis leidinys ..100 žvilgsnių Lietuva”. skirtas mūsų šalies valstybingumo jubiliejui. Kartu su puikiai išleistu albumo gavome ir kolegės eterio žurnalistės Laimos Abromaitytės – Sereikienės pasirašytą laišką:

,,Jūsų rankose – valstybės atkūrimo šimtmečiui „Žinių radijo” išleista rekordinė, daugiau kaip 100 bendraautorių knyga „100 žvilgsnių Lietuva”. 

Tai – pirmas kartas Lietuvos istorijoje, kai vienos knygos bendraautoriais tampa daugiau kaip 100 ryškiausių Lietuvą kuriančių verslo, kultūros, mokslo, politikos ir visuomeninių organizacijų atstovų.

312-os puslapių knygoje „100 žvilgsnių Lietuva” sugulė tekstai, kaip 100 aktyvių visuomenės atstovų supranta tradicinėmis mūsų visuomenėje laikomas vertybes – išmintį, tikėjimą, teisingumą ir meilę, kiek vadovaujasi jomis savo kasdienėje veikloje, priimdami svarbius sprendimus.


Pavadinimas ne tik primena Vasario 16-ąją švenčiamą Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmetį, bet ir pateikia skaitytojams pažadą – pristatyti Lietuvą iš 100 skirtingų perspektyvų, tikintis, kad iškiliausių šalies žmonių mintys, kas jiems yra vertybės, kaip jie jas supranta, kiek jomis vadovaujasi, paskatins ir sprendimų priėmėjus, ir mus visus kalbėtis ne tik apie politinius, ekonominius procesus šalyje, o pirmiausia susitarti, kokiomis ir kaip suprantamomis vertybėmis šiuos procesus šalyje, valdysime  ir kokį kelią į politiškai bei ekonomiškai stiprią, socialiai jautrią ir 

kultūriškai jvairią Lietuvą grjsime.


Sveikiname Jus šia ypatinga proga ir dėkojame, kad čia ir dabar kuriate mūsų visų ateitį.


Su pagarba Laima Abromaitytė-Sereikienė, „Žinių radijo” generalinė direktorė ir vyriausioji redaktorė”.

Nuotraukose: ,,Žinių radijo” išleisto albumo ,,100 žvilgsnių Lietuva” viršelis (viršuje) ir jo pirmasis puslapis 


Ziniu_rad_1_didele.jpg

Panašūs straipsniai