Vasario 16-ojsios proga … V.Budrytės ,,Gyvenimo būdas“. – Kauno žurnalistų namuose

www.kaunozurnalistai.lt inf.

Budryte_su_manim.jpg


2018-ųjų vasario 16-oji – TV žurnalistui, LŽS Kauno apskrities skyriaus valdybos pirmininkui Vidui Mačiuliui – dviguba šventė. Tai atkurtos Lietuvos valstybės šimtmetis ir kolegos kūrybinio darbo televizijoje penkiasdešimtmetis (Į LTV  priimtas 1968 II 16). Iš pusės amžiaus – 25 metai skirti laidai ,,Krepšinio pasaulyje“.

Ta proga  vasario 16-osios išvakarėse Kauno žurnalistų namuose kartu su televizijos operatoriumi Donatu svečiavosi dienraščio ,,Lietuvos rytas“ populiaraus priedo ,,Gyvenimo būdas“ žurnalistė Vykintė Budrytė. Ji kartu su Daiva Žeimyte tokiu pačiu pavadinimu  dabar rengia ir televizijos laidas.

Prityrusi televizijos laidų vedėja Daiva Žeimytė kalbins turtingiausią Lietuvos verslininką Darių Mockų. Prityrusi spaudos žurnalistė Vykintė Budrytė dar tik pusmetis rengia televizijos laidas, tačiau jos profesionalumas patiko ir Vidui Mačiuliui, kuris bene vienintelis Lietuvoje net penkiasdešimt metų kuria ir veda TV laidas. 


Žiūrovai, tikėkime, kai ką išgirs apie jį naujo ,,Gyvenimo budo“ laidoje. O www.kaunozurnalistai.lt pristato, kad Vykintė Budrytė yra puikaus žurnalisto, o dabar ir leidėjo Algimanto Budrio dukra.

Baigusi žurnalistikos mokslus Vykintė Budrytė pasinėrė į sunkų, bet įdomų darbą žiniasklaidoje.  Po sėkmingos kūrybos žurnale ,,TV antena“, ji atsidūrė ,,Gyvenimo būdo“ aukštumose.  Iš jų – po kurio laiko ji tikrai užkariaus ir ,,Lietuvos ryto“ televizijos žiūrovų simpatijas, nes yra graži, moka  paklausti ir sugeba išklausyti, o svarbiausia – nuoširdi… 

,,Lietuvos ryto” televizija vasario 15-osios vakarą (21.30 val.) transliuos prieššventinę laidą ,,Gyvenimo būdas”.

www.kaunozurnalistai.lt nuotr


Budryte_V._2_didele.jpg

Panašūs straipsniai