SVEIKI GYVI, SULAUKĘ 2018-ŲJŲ – TEISINGUMO IR SĄŽININGUMO METŲ!

www.kaunozurnalistai.lt inf.

Suns_metai_1_didele.jpg


Lai išsipildo tai, ką linkėjome vieni kitiems, tačiau nuo tų mūsų žodžių nedaug kas priklauso. Pasak astrologų, žvaigždžių ir planetų išsidėstymas – labiausiai lemia pokyčius valstybių ir žmonių gyvenime.
Suns_metai_3_II.jpg




Astrologė Skirma Liepienė tvirtina, kad ,,2018-aisiais dvasingumas taps nebe mada, o poreikiu, todėl suteikia viltį, jog žmonija eina tinkamu keliu“. 


2018-ųjų vasario 16-ąją, pagal rytiečių kalendorių, prasideda Geltonojo Žemės Šuns metai, kurie bus paženklinti dvasinio pakylėjimo, įsigilinimo į gyvenimo ir mirties paslaptis. 


Lietuvos žurnalistų ir dailininkų sąjungos narys Vladimiras Beresniovas (Vlaber), gimęs Šuns metais, linksmai pažvelgė į mūsų kasdienybę savo ir keturkojo išmintimi…





,,KIEKVIENO GALVOJE – 

SAVI KLYSTKELIAI”













Suns_metai_6_II.jpg










,,KĄ Į PILVĄ ĮDĖSI,

TOKIĄ SVEIKATĄ TURĖSI”
























Suns_metai_7_II.jpg








,,PO KAI KURIŲ SVEČIŲ

NELIEKA NEI LĖKŠČIŲ,

NEI MINČIŲ”

Suns_metai_4_II.jpg











,,EIDAMAS Į SEIMĄ,

ATSTOVAUJU SAVO ŠEIMĄ”



Suns_metai_5_II.jpg




 ,,PO KARŠTOS MEILĖS- 

LIKO AŠAROS IR SEILĖS”






V.Beresniovas_parod2.jpgLŽS narys, žurnalistikos senjorų klubo MES pirmininkas Vladimiras Beresniovas (nuotraukoje), šiemet švęsiantis savo jubiliejinį gimtadienį, yra gimęs po Šaulio ženklu. 


Astrologai teigia, kad 2018-ieji gali būti ne itin lengvi, todėl vertėtų atsisakyti sudėtingų projektų ir daugiau laiko skirti dvasinėms vertybėms. Tai asmeninių atradimų, ramybės, rimties periodas. 


Nuo lapkričio 8 d. prasidės vienas palankiausių, naujo 12-os metų ciklo periodas. Norint įgyvendinti savo planus, reikia atverti kūrybines galias, imtis iniciatyvos. Sėkmės priklausys nuo Šaulio sąmoningumo ir aktyvumo.


Linkime, kad iki gruodžio 13-osios sulauktume Vladimiro Beresniovo (Vlabaer) naujos piešinių ir epigramų knygos. Kolega,  įsipareigok ir kurk!




Vladimiro Beresniovo (Vlaber) piešiniai: 


(viršuje) 

,,NEBIJOK ŠUNŲ, VENK PIKTŲ ŽMONIŲ”





(apačioje)

,,GERIAUSIAS DRAUGAS ŠUO, BET IR JIS KANDA”


Suns_metai_2_didele.jpg



Panašūs straipsniai