Atvyksta TV laidos ,,Dozhd“ ir radijo stoties ,,Svoboda“ žurnalistas prof. Sergejus Medvedevas

Atviros Lietuvos fondo inf.
Medevedv_II.jpgAtviros Lietuvos fondas kviečia Jus 2017-ųjų lapkričio 24-ąją į susitikimą Vilniuje su profesoriumi Sergejum Medvedevu. 

Svečio pranešimas ir diskusija pavadinta „Neoimperinė Putino Rusija ir Europa“, taip pat įvyks jo knygos „Krymo periodo parkas. Trečiosios kadencijos kronikos“ pristatymas.


Sergei Medvedev (g. 1966) – istorikas, politologas ir žurnalistas, pastaruoju metu kuriantis ir vedantis autorines laidas televizijoje „Dozhd TV“ bei radijo stotyje „Svoboda“ (nuotraukoje).

Šis mokslininkas taip pat yra aktyvus publicistas, jo tekstai spausdinami žurnalo „Forbes“ rusiškoje versijoje bei internetiniame dienraštyje „Slon“.


Paskutinė S. Medvedev knyga „Krymo periodo parkas. Trečiosios kadencijos kronikos“ (kuri bus pristatyta po pranešimo).

 Tai publicistinių ir eseistinių tekstų, rašytų 2014-2017 metais rinkinys, kuriame analitiškai tiksliai ir kartu ironiškai nagrinėjamos svarbiausios šio laikotarpio politinės, socialinės ir istorinės aktualijos, padedančios geriau suvokti trečiosios Putino prezidentinės kadencijos metu susiklosčiusią situaciją šalyje, o taip pat – Rusijos Federacijos visuomenės būvį mentalinėje  „Krymas mūsų!“ situacijoje.




ALF.pngRenginys lietuvių – rusų kalbomis (su sinchroniniu vertimu) vyks lapkričio 24 d. 16:00 Atviros Lietuvos fondo salėje, Didžioji g. 5, Vilniuje.

 Pokalbį moderuos kultūros istorikas Aurimas Švedas.

Maloniai prašome registruotis info@olf.lt iki lapkričio 21 d. 

Panašūs straipsniai