Žiniasklaida. Apie vyr. redaktorių pranešė, o apie parduotą portalą – užmiršo informuoti?..

www.kaunozurnalistai.lt inf.

alfa.lt_n..jpg „Alfa Media“ valdomo naujienų portalo „Alfa.lt“ vyriausiojo redaktoriaus pareigas ėjęs Tadas Marčiukaitis pradeda dirbti koncerno „MG Baltic“ korporatyvinių reikalų ir komunikacijos direktoriumi. 

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos vadovas bus atsakingas už bendravimą su žiniasklaida, nuomonės lyderiais, informacijos analizę ir sklaidą. Jo atsakomybės taip pat apims darbą su koncerno valdomomis įmonėmis, „MG Baltic“ inicijuojamais ar vykdomais projektais, mecenavimo projektų koordinavimą. 

Pastaruoju metu tokios pareigybės koncerne nebuvo, ją sukurti nuspręsta siekiant efektyviau informuoti apie koncerno ir jo įmonių veiklą bei norint užtikrinti pradėtų projektų tęstinumą.

Tadas Marčiukaitis 2009 metais baigė Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų institutą, kuriame įgijo Politikos mokslų bakalauro laipsnį. Tame pačiame institute po dviejų metų baigė Tarptautinių santykių ir diplomatijos magistro studijas.

Nuo 2007 m. T. Marčiukaitis dirbo koncerno įmonėje UAB „Alfa Media“, kur pastaruosius ketverius metus ėjo vyriausiojo redaktoriaus pareigas.“


Tokį pranešimą per BNS agentūrą išplatino koncernas ,,MG Baltic“, tačiau informatoriai kažkodėl pamiršo paaiškinti, kodėl T.Marčiukaitis paliko vyr. redaktoriaus postą?


Priežastis – tokia: UAB ,,Alfa Media“ pardavė naujienų portalą www.alfa.lt. Šiandien šios internetinės svetainės metrikoje yra nurodytas tik vienas telefono numeris ir elektroninio pašto adresas. 

Nors nėra direktoriaus, vyr. redaktoriaus, žurnalistų pavardžių, tačiau portalas pateikia daug ir įvairių naujienų bei išsamių publikacijų. 

Kol oficialiai patys nepraneša, kas įsigijo šį portalą, nepateiksime jų savininkų ar darbuotojų pavardžių, nors tai žinome… Galime tik pasidžiaugti, kad portale www.alfa.lt dirbs ir keli kauniečiai žurnalistai. Sėkmės!

Panašūs straipsniai