Kauno žiniasklaida. Atia, ,,ŠEIMININKE" , tegyvuoja ,,TOP MOTERYS" !..

www.kaunozurnalistai.lt inf.

UAB ,,Ūkininko patarėjas”, kurio įkūrėjas ir vyr. redaktorius Vytenis Neverdauskas, savo ilgametę ,,Šeimininkę” keičia į … ,,TOP moterys”! 

2017-ųjų rugsėjo 29-ąją 28500 egzempliorių tiražu išleistas paskutinis – jau 1329 žurnalo ,,Šeimininkė” (pastaraisiais metais žurnalo redaktore buvo ir  ,,TOP moterys” vadove  tapo  LŽS narė Dalia Juškienė) numeris. 

Kodėl atsisakoma šeimininkės? Į šį klausimą atsakė patys populiaraus žurnalo leidėjai…




Seimininke_paskutine__II.jpg,,Norime būti šiuolaikiški!

1990-taisiais atkurta „Šeimininkė“, ėjusi tarpukario Lietuvoje, buvo į keturias dalis sulankstomas mažas laikraštis. 

Net ir leidžiama 343 tūkstančių egzempliorių tiražu (!), „Šeimininkė“ neužmigo ant laurų. Modernėjant laikams, keitėsi ir leidinio formatas – nepagarbu prieš skaitytojus stovėti vietoje, kai atsiranda galimybių tobulėti.


Kaskart permainos būdavo sutinkamos ne vien katutėmis. „Ar naujas drabužis nepakeis geriausios draugės, ar ji neišpuiks, ar nepraras savo vertybių?“ – dalydavotės nerimu dėl „Šeimininkės“, kurią daugelis vadinate drauge, ateities.


„Šeimininkę“ skaitau nuo pat jos atsiradimo, kai dar buvo laikraštis. Tai pats mėgstamiausias mano žurnalas, kitų neskaitau. Visada prenumeruoju. Jau metai, kai tai darau internetu. Prieš kelias dienas norėjau užsiprenumeruoti spalio – gruodžio mėnesiams. Tuo pačiu indeksu 5140 man išmetė „TOP moterys“. Ar aš blogai užsiprenumeravau? Ar tikrai pasikeis „Šeimininkė“? Jei pasikeis, būtų labai gaila, kaip netekus geriausios draugės“, – mus pasiekė Rūtos Vaičiūnienės laiškas.


Déjà vu… Kai 2011-aisiais „Šeimininkė“ tapo žurnalu, lygiai tą patį girdėjome iš laikraščio gerbėjų… Tačiau sugebėjome tapti, kaip rašote, mėgstamiausiu žurnalu ir nepametėme svarbiausių vertybių: pozityvios informacijos, pagarbaus ir kultūringo santykio su skaitytojais, atidaus ir subtilaus žvilgsnio į pašnekovus.


KODĖL KEIČIAMĖS? Mūsų žurnalo herojai, dalydamiesi nuoroda į „Šeimininkę“ savo feisbuko paskyrose, tarsi teisindavosi, tarsi aiškindavo: „Aš nesu šeimininkė! Bet aš esu savo gyvenimo šeimininkė!!!“ 


Kai kuriems taip patiko mūsų šūkis, kad net ir leidinį vadino „Būk savo gyvenimo šeimininkė!“ O kai mūsų korespondentės ragindavo įdomius, veiklius žmones duoti interviu, neretai sulaukdavo atsako:

 „Betgi aš negaminu ir išvis nemėgstu sukiotis virtuvėje…“ – tarsi „Šeimininkė“ būtų pasakojusi vien apie puodus. Privalėjome išgirsti, kad šiandien moterys nenori būti tapatinamos tik su virtuve ir namų ruoša! Gerokai pajaunėjusi mūsų auditorija prašo ne televizijos programų, o pažinčių su nuostabiomis moterimis ir merginomis, apie kurias nuolat pasakojame. Visus įkvepia herojės, užkopusios į savo gyvenimo aukštumas. Kuo jos ne TOP moterys?!

KAIP KEIČIAMĖS? Nuo spalio 6 dienos tai – mėnesinis 192 puslapių žurnalas, skirtas gyvenimo kokybės siekiančiai moteriai. Mes sakome: neturime laiko bet kam, mums reikia geriausio! TOP moterys nori būti geriausios žmonos, mamos, draugės, namų, savo išvaizdos, grožio ir sveikatos puoselėtojos. Žurnalo puslapiuose laukia pažintys su išskirtiniais žmonėmis, pasiekusiais aukštumų įvairiose gyvenimo srityse. Į turinį bus integruoti priedai „TOP šeimininkė“, „TOP vyrai“, „TOP laisvalaikis“. Taigi „Šeimininkė“ Jūsų nepalieka – ji tik nori būti šiuolaikiškesnė! „

,,TOP moterys” (indeksas5140)


Žurnalo prenumeratos kainos 
1 mėn. – 2,70 Eur, 3 mėn. – 7,70 Eur,
6 mėn, – 14,20 Eur, 9 mėn. – 18,70 Eur,
12 mėn, – 22 Eur;


Prenumerata priimama: • paštuose • „Ūkininko patarėjo“ redakcijoje Kaune (Gedimino g. 27) ir Vilniaus biure (J. Lelevelio g. 6, 159 kab.) • „Lietuvos ryto“ biuruose • privačiose platinimo tarnybose • internetu www.prenumerata.lt.


Informacija tel. (8 37) 207827, ei. paštu platinimas@up.lt, www.ukininkopatarejas.lt

Panašūs straipsniai