Šalia žurnalistų – kauniečiai teisininkai ir vicemeras

www.kaunozurnalistai.lt inf.

SP.b._teisininkai_didele.jpg

Kartais šalies žurnalistai savo žiniasklaidos priemonių dėka –  savanoriškai tampa ,,teisėjais, prokurorais, advokatais”, vietoje to, kad pateiktų tik faktus, nuomones ar specialistų komentarus. LŽS Kauno apskrities skyriaus Spaudos baliuje, kaip visada, buvo ir Lietuvos teisininkų draugijos Kauno skyriaus valdybos nariai. 

Šį kartą kartu su Vygaudu Moliu buvo ir jo profesijos kolega Dalius Gintautas. Koks buvo jų sveikinimo žodis galima pažiūrėti mūsų svetainės puslapyje ,,Videoreportažai“.
2017-ųjų Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dienos proga nuoširdų sveikinimą su prasmingais linkėjimais Lietuvos žurnalistų sąjungos Kauno apskrities skyriaus valdybai atsiuntė Lietuvos teisininkų draugijos Kauno skyriaus naujoji pirmininkė, Kauno apylinkės teismo teisėja Kristina Imbrasienė. Kartu su savo pavaduotojais – Lietuvos policijos mokyklos viršininko pavaduotoju Mindaugu Biliu ir advokate Kristina Lukauskiene – Valatke, pasiryžę tęsti bendradarbiavimo sutartį su LŽS Kauno apskrities skyriumi. 

Tai – ne teisinė pagalba žiniasklaidai, bet diskusijos, juristų patarimai, kaip įvairius teisinius klausimus turi nušviesti žiniasklaida. Žurnalistai, nuolat besilankantys teismuose, susitinkantys su teisėsaugos organų atstovais, gali ir turi pareikšti savo nuomonę apie pastebėtus darbo trūkumus, kaip ir iš ko jie gauna informaciją.

Žurnalistų šventės dalyviai nuoširdžiai sutiko ir Kauno vicemerą Simoną Kairį,  savanoriškai atėjusį pasveikinti  mus su profesine švente.

P.S. Spaudos baliaus vaizdus ir kalbas galite surasti mūsų internetinės svetainės ,,Videoreportažuose“:

SPAUDOS BALIUS 2017 1h07min


Ričardo Šaknio ir Alberto Švenčionio nuotraukose:

(viršuje) Lietuvos teisininkų draugijos Kauno skyriaus valdybos nariai

(apačioje) Kauno miesto vicemeras Simonas Kairys


Sp.b._S.Kairys_didele.jpg

Panašūs straipsniai